Inlägg från: Tom Sawyer |Visa alla inlägg
  • Tom Sawyer

    Vad lyssnar du på just nu?

    Eurydike skrev 2023-12-23 18:45:34 följande:

    Ibland händer det saker som får en att se på livet med nya ögon, i alla fall för en liten stund, precis som du skriver. Jag förlorade min pappa under året och han var också alldeles för ung. Nu börjar jag komma in i vardagen igen, fast en ny vardag som är lite annorlunda än tidigare. Jag känner mig både yngre och äldre. Mer dödlig och odödlig, på samma gång. Ekorrhjulet snurrar vidare och jag springer rakt in i framtiden 🐿 Tack för den fina hälsningen och låten! Ha en riktigt god jul du också 🎄


    Det där var väldigt fint skrivet. Livet blir aldrig riktigt som vi tänkt oss, och ofta ändrar det riktning åt ett håll vår kompass inte såg komma.
    Hoppas att du hittar din väg =)
    /Tom
  • Tom Sawyer

    Nu när året 2023 är slut så påminner Spotify mig om de låter jag lyssnar mest på under året, så det är klart att jag lyssnar på dem.
    Mitt val för året att lägga ut här i natt är inte min nr 1, utan jag väljer min nr 3.
    Anledningen är att 1:an är med på en spellista jag ofta brukar köra när vi har gäster.
    Ni vet - bakgrundsmusik som passar alla i bakgrunden och som ofta rullar på.
    Men nr 3 är min egen personliga låt som jag har lagt upp här tidigare, och som jag inte vill att gäster ska fråga mig om.

    Gott Nytt År önskar alla här ute på FL.

    Teddy Swims - Some Things I'll Never Know



    #Gott Nytt År
  • Tom Sawyer
    Eurydike skrev 2024-01-05 23:10:03 följande:
    Tack så mycket! Jag blev inspirerad av ditt tidigare inlägg. Det väckte många tankar hos mig och så är det absolut, att livet tar oväntade vändningar dit inte kompassen pekar. Tack också för alla bra låtar som du delar med dig av! Jag lyssnar oftast på dem mitt i natten, då jag är närmast mig själv 😊 /Eurydike
    Tack för ett väldigt fint svar. Jag hoppas såklart att du inte trampar på en giftorm. Det vore ganska onödigt faktiskt, och jag vill gärna att du fortsätter att hänga här ute med mig i de sena nätterna ;)
    /Tom
  • Tom Sawyer

    När jag var några yngre så fick jag en väldigt specifik fråga på sms av en kvinna jag var väldigt förälskad i.
    Hon frågade ?Vad gör att du känner dig manlig?
    Jag tyckte det var svårt att svara på, och jag undrade såklart vilket svar hon hopades på.
    Minns inte vad jag svarade, men jag läste en tråd på Reddit i veckan på samma ämne, och det var intressant att läsa. Det var såklart en del svar som typ ?Jag yxar till mitt eget bacon? Man det var också svar som ?Jag dansade med med min dotter på hennes första skoldans?
    Så vad som gör att en man känner sig manlig - skiljer sig från person till person. Och inget av svaren ovan är fel om manlighet om du frågar mig.




    #manlighet
  • Tom Sawyer
    Nandez skrev 2024-01-30 22:08:15 följande:
    Vilken bra låt Tom, påminner lite om Bruce😀
    Tack Nandez. Jag har sagt det tidigare, men här kommer det igen. Det är du och din positiva vibb som håller igång hela den här tråden. Ta hand om dig vännen
    Kram från gröna linjen i Sthlm
    /Tom
    # kram till Nandez
  • Tom Sawyer

    Jag satt och somnade till veckans spellista, men när den här låten tog slut så vaknade jag till. Vilket är ett bra betyg. Så jag lyssnade några gånger till - och insåg att det här blir veckans låt för mig.
    Jag gillar hur svenska bandet Dead by April blandar all möjlig musik i samma låt. De har inga gränser. Lyssna själva, och om du har svårt för growl, så spola fram till 1:00, och sen till 2:30 så blir det en helt annan låt.

    En sång till de ensamma anno 2024:



    #Dead by April
Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?