Inlägg från: Gosevännen |Visa alla inlägg
  • Gosevännen

    Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd- och förbönstråd nr 16

    Lilloppan: Roligt att ha någon som är i samma situation samtidigt! Hoppas ni får det riktigt trevligt och givande!

  • Gosevännen

    Jaa du Lilloppan... Jag är inne med jämna mellanrum och läser din blogg så jag vet vad som är på gång Jag måste godkänna att jag aldrig har tempat överhuvudtaget (förutom vid feber och sånt då), så jag förstår ingenting av dina siffror!

    Ruvningstiden är en jobbig tid, så psykiskt påfrestande!
    Jag försökte åtminstone att inte alls känna efter, hade jag ont i magen skyllde jag det på övertimuleringen och försökte att inte grubbla mer på det! Det är inte lätt, för man tänker ju hela tiden på livet/liven som finns där inne, men för mig kändes det som det bästa! Jag skulle heller aldrig ha klarat av att testa innan TD, och testade ju faktiskt inte ens då, utan väntade tills mensen kom...

    Det finns nog inget jag kan skriva som hjälper dig, jag kan bara be för dig och hoppas att du ska kunna slappna av!

    Ja Herre, jag ber för Lilloppan. Låt henne få vila helt i dig och bara få känna sig trygg! Du är med henne vad som än händer, bär henne nu och låt henne få sova i din famn. Herre, du ser hennes längtan och önskan att detta barn ska få stanna, var med henne! Styrk henne, trösta henne, ge henne kraft och tålamod under ruvningstiden och tiden efteråt! I Jesu namn, amen.

  • Gosevännen

    Åh Lilloppan! Så härligt! Ja nu får vi bara fortsätta be att den lill* stannar kvar hos dig!

    min o din: grattis till 1-åringen! Tiden går så otroligt snabbt!

  • Gosevännen

    Mrs S E: Såvitt jag vet är det bara tabletter med paracetamol, som t.ex. Panodil/Alvedon du kan ta när du är gravid. Har du prövat ta två stycken samtidigt? Jobbigt att ha huvudvärk!

    Det blir spännande på tisdag då! Kommer ihåg er!

  • Gosevännen

    Hej Blåklocka! Har tänkt på dig många gånger den senaste tiden, roligt att du kikar in! Nog är det skönt att våren är på kommande! Här varierar temperaturerna mellan +7 grader en dag, och så -24 grader en annan dag, som imrose t.ex... Får verkligen ta sig en funderare på om det faktiskt blir vår i år också?!
    Många kramar till dig!

  • Gosevännen

    Mrs S E: Härligt att allt såg bra ut! En bebis är också bra, vilken lycka! {#lang_emotions_smile} Mysigt med mage redan! (eller så är det bara jag som drömmer och tycker det skulle vara underbart... {#lang_emotions_wink})

    Skön helg till er alla!

  • Gosevännen

    Blåklocka: Själv njuter jag till max av vädret! Tycker det har varit en perfekt vinter, och nu när solen skiner och fåglarna kvittrar i takt med att snön droppar från takkanten är det bara ljuvligt! Det blir vår snart! Kramis!

  • Gosevännen

    ...Känner mig riktigt nere nu och skulle verkligen behöva lite förböner... Fick dåliga nyheter strax innan påsk, och är orolig för framtiden... Så, om ni bara orkar, snälla kom ihåg mig/oss.

Svar på tråden Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd- och förbönstråd nr 16