• Kanejl

    Vårbebisar Umeå 2010 del 3

    Grattis alla födelsedagsbarn! Både i efterskott och på dagen! Många födelsedagsbarn i april, fyller själv år om ca 2 veckor.

    Sunshined: Spännande. Vi håller tummarna på att du kommer igång snart.

    Nu är det väl ändå dags för en ny trådbebis?

    Lina har börjat lyfta sitt huvud lite smått. Jag tycker det känns hemskt att man inte lägger märke till hennes utveckling på samma sätt som man la märke till Mejas. Måste ändå vara hemskt att vara barn nr 2...

    Är det förresten någon av de som redan fått bebis som har lust att hänga med till Småttis här på Tomtebo på tisdag? kl 13?

  • Kanejl

    Jag tar bort mig från fikalistan också... Insåg att det blir för stressigt att fika och sen måste iväg och hämta Ejis ganska snabbt.
    Men jag fikar gärna en dag nästa vecka om vi kan tidigarelägga fikat till runt 11 -12?

  • Kanejl

    Sunshined: Här hålls alla tummar! Hoppas det går bra för dig!! Kramar skickas.

    Tattyn: Oj, aj. Klart man blir rädd när huvudet slås i väggen, men de klarar mer än vad man tror. Här har vi en liten tös som nästan misshandlar sin lillasyster och det är med nöd och näppe man hinner emellan ibland.

    Minas: Här är också en som hoppas att vispningen gör susen.

    Det känns som att det är ett stort glapp mellan senaste trådbebisen och den som kommer näst. Så ska det ju inte vara!

  • Kanejl

    Jag är fortfarande inne på att ni ska testa färdknäppen Som sagt så fungerade det för mig med Meja! Haha

  • Kanejl

    Oj oj, här händer det grejer när man inte är online för att läsa.

    Grattis Minas!!!

    sunshined: Sååå sööt! Trots att jag har en lite snutta här hemma så blir man bebissjuk när man ser så söta!

    Aprilfamilj hoppas att allt går bra för er!!! Lycka till!

  • Kanejl

    Amrit: Man får vara less. Jag förstår dig. Det enda jag kan göra är att skicka styrkekramar och hoppas på att det kommer igång väldigt snart!!!

  • Kanejl

    Tussan: Jag förstår dig och dina känslor inför att sluta amma. Men ibland är det faktiskt bättre att sluta. Som sagt vet du ju inte om hon kommer ta bröstet sen igen. Jag skickar en massa styrkekramar till dig och din familj!!!

    Tattyn: Har du pratat med BVC? Kanske måste du dryga ut med ersättning om hon vill äta så ofta? Du måste ju få vila. Meja hade det så när hon var bebis och tillslut fick vi börja med ersättning. När hon blev runt 4 månader så blev det gröt som fick ersätta kvällsmålet.

    Inatt har vi haft en "spring upp minst 800 gånger"-natt. Först kom Meja, sen vaknade Lina. Sen vaknade Lina igen och gallskrek och det hjälpte inte vad jag än gjorde, jag tog upp henne och vaggade, hon gallskrek, jag klappade henne på magen, hon gallskrek, jag försökte ge henne bröstet, hon vägrade och gallskrek. Tillslut la jag henne på skötbordet för att kolla blöjan, då somnade hon och blöjan var torr. Sen sov hon i 3 timmar. Imorse kom Meja in i rummet igen och sen dess har jag varit vaken. Så från klockan 5 imorse. INTE roligt för en morgontrött person som jag!

    Jag skickar lite magi till er alla som väntar på att få komma igång!! *puffpuff*

Svar på tråden Vårbebisar Umeå 2010 del 3