Inlägg från: humma |Visa alla inlägg
  • humma

    Vi som fått syskon till våra änglar del 11

    Lägger till mig i även denna tråden!


    Zekelina: Vad förvirrande??? Känns det OK?
    Jag är sliten just nu, jobbet är MYCKET, maken har en 40-årskris light (än så länge....) och det är så kallt och vintrigt ute. 
    Älskar barnen, stora E är hur för-tonårsaktig som helst och rätt så rolig faktiskt och M är så hjälpsam och glad just nu. Även om hon vaknade i natt kl 4 och vill ha pappas "alfon" (=iPhone) för att titta på Pingu.
    Ehhh, nej!
    Men det vore skönt om något upplyftande kunde hända just nu!
  • humma
    Didden skrev 2010-02-09 16:44:30 följande:
    Tack så mycket Jo dagen har rullat på bra, jag har faktiskt varit på jobbet. Kände att det blir inte bättre av att gå hemma själv och grubbla...Tände ett ljus för Eddie vid hans födelsetid när jag satt och kollade av datorn på jobbet.Tankarna har svävat iväg och jag har varit ordentligt disträ....tur man inte är hjärnkirurg eller nåt...Var vid graven för en liten stund sedan och tände ett ljus. En sak som var lite småjobbig på jobbet var när jag blev bedd om att ge ett råd i presentköp...."Du som har pojkar, vad köper man till en pojke i 3-4årsåldern". Ehh....Kramar på er alla

    Kramar om dig hårt och länge...
    Tankarna får sväva iväg en dag som denna.

    Skrutthumlan:
    Han har tankar på var det så här det blev, skulle jag inte kommit längre, varit coolare, ha större möjligheter, mer pengar på banken, fler ungar runt benen, större bröstmuskler...?!


    Ja, du fattar säkert. Han har inte ännu erbjudit mig nya bröst så han krisar väl bara light, än iaf! {#lang_emotions_wink}
    Vi var i Cancun för lite sedan men tydligare går hans kris lite djupare än så...!
    Fast det var trevligt med sol och värme! Och blått hav!
    Jag klappar medhårs och försöker vara snäll mot honom, vi får se  hur länge han ska krisa bara..!

  • humma
    Trissvinnaren: Japp, det är bara att vänta. Det kommer! {#lang_emotions_wink}
    Stackars Valter, jag är hemma med {#lang_emotions_throwup} - Milla...
    Urk....
  • humma
    Trissvinnaren: Tacos ikväll alltså??!
    Peppar, peppar, än så länge är det bara M som varit dålig...
    Känner mig lite skum själv men vi får se om det är min tur eller om jag bara är skum rent generellt.
  • humma
    Cilija: Vilken fin vinterbild!
    Ang LCHF, jag tror helt och fullt att det funkar, har botaniserat lite på Tokas inrådan!
    Men för mig stupar det nog på att jag älskar att baka bröd. Det är terapi för mig och nybakat bröd med smör och ost är ljuvligt. Räcker med en smörgås och jag äter nästan aldrig bröd i veckorna, så det är väl OK, men på helgen så åker Kitchen Aiden fram för något trevligt recept. Sedan bakar båda döttrarna också vilket har lett till en umgängesform som vi så här års verkligen gillar!
    Jodå, Milla och jag bakade hallonrutor i helgen. Och surdegsbröd!!!
    Och det är megamysigt att komma hem från jobbet och mötas i dörren av doften när stora E har bakat muslibröd eller Focaccia med oliver och rosmarin!
    Och kolasnittar till lilla syrran!
    Det återstår bara träning för mig mao!
    Snart är det vår, då åker löpardojjorna på igen. Tills dess blir det lite styrketräning och yoga.
    (tror lite att makens 40-årskris har smittat av sig, det kanske slutar med att jag ber om nya bröst!!! {#lang_emotions_wink} )
  • humma
    Flisa: {#lang_emotions_flower} Grattis till lillebror {#lang_emotions_flower}
    Didden: Grattis till en medaljskördande son! {#lang_emotions_cheers}
    Milla har slagit sig, överläppen gick sönder och två tänder i överkäken. Det är för tidigt att säga om hennes permanenta tänder tog skada men hon äter antibiotika för att förhindra avstötning och infektion....
    Jösses vad det blödde, vi var hos tandläkare och läkare inom en timma och det tog ändå en halvtimme innan de fick stopp på det. Hoppsydd och ser ut som en boxare och äter allt genom sugrör... {#lang_emotions_frown}
  • humma

    AnnLee: Läskigt med lunginflammation, är A bättre nu?


     


    Millas läpp är mycket mindre svullen nu, hon äter fortfarande bara på ena sidan av munnen men det är helt klart bättre. På tisdag ska de kolla käkbenet eftersom tänderna inte vinklats inåt utan helt enkelt fas-förskjutits inåt. Ser lite mysko ut men det fixar sig säkert. Imorgon är antibiotika-kuren klar så hon ska åka till leksaksaffären och välja vad hon vill! (Nej, jag är inte orolig för hon funderar på att välja klistermärken! Så jag kan komma billigt undan!)
    Maken borta hela helgen så det är jag och tjejerna, för att befästa tjejhelgen kommer två väninnor med deras totalt tre döttrar!
    Det blir roligt hoppas jag, jag har verkligen varit låg ett tag. Jag är orolig för allt, det inkräktar lite på mitt liv och det gör mig ännu mer låg. Dumt.
    Ett träningsprogram har lagts upp, jag har lättare att sortera tankarna när jag tränar. Men vad trist det är när man känner att det inte finns något konkret att oroa sig för, bara det som alla tampas med (hälsa, lycka, jobb, pengar) och ändå så får man inte riktigt en bra känsla i kroppen. Nu går vi mot våren och för mig är det lite jobbigt eftersom det historiskt sett inte alltid varit toppen direkt.

    Vi ska renovera undervåningen snart, jag funderar på att i "stora rummet" där det ska vara målat trägolv, måla upp Viggos fot avtryck i naturlig storlek. Kanske vid öppna spisen. Jag vill att han ska finnas med och det gör han inte. Men då skulle han "synas" ialla fall..!

  • humma
    Toka2 skrev 2010-03-12 11:06:11 följande:
    humma: Men vilken vacker tanke, med Viggos avtryck i rummet!
    Tror du det???
    Jag vill så gärna ha med honom men det är så svårt att hitta ett sätt som inte känns "framtvingat" och forcerat.
  • humma

    Schäfer:
    Aj då, det var nog inte så smidigt sagt. Håller nog med Toka, lite manligt-kvinnligt.


    Min make minns Viggo-dagen fortfarande, vilket förvånar mig lite. Men annars så är dagen då Milla kom en omstart för honom, det var då vi fick en chans att röra oss framåt istället för att frusna stå stilla och må så dåligt.


    Klart att Leo-dagen är viktig, jag skriver Viggo-dag i vår kalender den 25 maj varje år. Det är för mig också viktigt att vi minns det för att det är ju också E och M:s historia. Eller E:s historia och en del i historien om hur det var innan M kom in i våra liv!

Svar på tråden Vi som fått syskon till våra änglar del 11