• Toka2

    Vi som fått syskon till våra änglar del 11

    Eftersom del 9 stängts ner så öppnar jag nu del 10 av denna tråd.

    Här kommer en fortsättning på vi som fått syskon till våra älskade änglar där vi kan fortsätta att skriva.

    Här pratar vi bla om:
    Hur det känns? 
    Hur vi mår? 
    Hur går våra tankar? 
    Barnprat mm. 

    Länk till del 1
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m23544400.html

    Länk till del 2
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m27084935.html

    Länk till del 3
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m29728698.html

    Länk till del 4
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m32652142.html

    Länk till del 5
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m35242760.html

    Länk till del 6
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m38275043.html

    länk till del 7 2009-05-11 07:31
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m41304536.html 

    länk till del 8
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m43831508.html

    länk till del 9
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m46285110.html

    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • Svar på tråden Vi som fått syskon till våra änglar del 11
  • humma

    Toka:
    Jag har samma dilemma fast tvärtom, maken var dum och osmidig, jag biter ifrån. Så långt bra och okej.


    Då ska han bedyra hur mycket han älskar mig och hur mycket han ber om ursäkt för att han var dum. 23 gånger, på mail och mobil!
    Men lägg ned någongång, vi diskuterade bara en grej och var inte överens.
    Suck....
    Nu kallar jag honom stalker, får se om poletten trillar ned snart...

  • Toka2

    humma: Men exakt! Jag har försökt få maken att fatta att vi MÅSTE inte vara överens och tycka lika om varenda liten detalj i livet. Däremot MÅSTE vi acceptera varandras fel, brister, avvikande åsikter etc. Men poletten har fastnat någonstans, det rasslar inte ens i maskineriet .


    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • silverhjärta

    Har också problem med maken med det där. Självklart är man inte överens om allt, tycker jag. Men framför man sin åsikt så blir det: "Ja vi gör väl på ditt sätt så du blir nöjd. Du ska ju alltid få som du vill." Naturligtvis vill jag få som jag vill annars hade jag ju inte haft den åsikten. Men jag kompromissar mer än gärna. Men det är ett ord min man inte känner till. Vi grälar och sedan blir det som en av oss vill. Fast jag flera gånger säger att vi kan väl kompromissa. Tycker det är väldigt synd att han inte kan kopromissa, det hade minskat på grälen om vi bara hade kunnat prata om det och komma fram till något gemensamt. Men nej, han gör hellre som jag vill och sedan gnäller han om det. Gissa om vi haft dispyter under renoveringen! Fast när det gäller renoveringen har jag varit väldigt försiktig när det gäller mina åsikter. Har mest låtit honom bestämma för husfriden.


    Don´t drink and derive!
  • Toka2

    silverhjärta: Jag har försökt att förklara för maken att A) jag är envis B) jag har åsikter och C) låter han mig få min vilja fram så får han skylla sig själv.


    Om han inte lämnar in en protest i tid så är det inte MITT fel att han är missnöjd . Han kan inte först hålla med mig, och sedan påstå att det var för husfridens skull, för att han inte vågade annat, för att han trodde att jag skulle bli sur annars, eller liknande. So what om jag blir sur? Om han inte vill att jag ska bete mig som om jag styrde världen så får han väl ändå sluta att behandla mig som om jag gjorde det? .
    Det är illa nog när man har en konflikt, men när man måste ta MAKENS sida för att han inte kan argumentera, då är det illa!!
    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • Ann Lee

    Hej! Var är ni alla?

    Vi var på rutin-UL i tisdags, allt såg bra ut och blev flyttad till 19/8.

    Nu ska jag göra något galet. Ska åka och hälsa på på jobbet, får vi se hur det går.

    KRAM


    Säg till i en tråd om du vill komma in på min sida så lägger jag till dig i adressboken!
  • silverhjärta
    AnnLee: Jag är här! Skönt att ha RUL avklarat, är ju en stor milstolpe. Mår du bättre nu eftersom du ska hälsa på på jobbet? Kanske till och med börja jobba så smått eller?

    Toka: Håller isarna?
    Don´t drink and derive!
  • Toka2

    AnnLee: Heeeej! Här förbereds det för SM. Gaah, vi har cirka 50 mil att åka - enkel resa - så vi får nästan gå upp ur sängen innan vi har lagt oss. Sedan ska det fiskas - och så ska vi åka hem igen. Gissa om jag/vi kommer att vara möra på söndag..


    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • Ann Lee

    Gick bra att åka kommunalt till jobbet, vara där två timmar och sen skulle jag åka hem igen. På bussen på hemvägen blev jag rejält illamående men behövde inte kräkas. Ska åka till jobbet imorgon igen ungefär lika lång tid så blir det utvärdering sedan. Hoppas på att kunna jobba 25% eller 50%. Kändes roligt att åka till jobbet som omväxling. Nu ska jag bara orka jobba också.

    silverhjärta:
    Ja, mår bättre. Kan behålla lite mat fast det fortfarande är ganska enkelspårigt. Kräks 2-3 gånger om dagen vilket är en klar förbättring jämfört med 20-30 gånger om dagen tidigare.

    Toka2: Oj, vilken tripp ni har framför er! Men säkert en jätterolig sådan!

    KRAM


    Säg till i en tråd om du vill komma in på min sida så lägger jag till dig i adressboken!
  • Toka2

    silverhjärta: Tja, frågan är om vi kommer igenom - om vi kommer dit. Det är ca 45 cm is, täckt av ca 60 cm snö, modd och skare. Och vår barnvakt ringde för en timme sedan; hon har magsjuka. {#lang_emotions_undecided}.. Vi har ringt runt till de få människor som dels kan tänkas vilja/kunna ställa upp med kort varsel och dels är betrodda med våra barn.


    Vårt sista hopp står till Allrakärastesyster. Om hon kan byta bort sitt pass på lördag (hon är Funky Kidz-instruktör) så kan hon och hennes sambo rädda vår SM-resa. Annars blir det antingen bara maken som åker, eller så blir vi båda hemma. Men jag vill inte ha maken själv i bilen, åkandes 37 mil (uppgiften om 50 mil har blivit korrigerad - åt rätt håll iaf!) enkel resa, pimpel-tävling på det, och sedan 37 mil hem. Alternativet är väl om man kan hitta en snäll kompis som kan följa med som medchaufför. Fast frågan är ju vad h*n ska roa sig med över dagen utanför Malung??
    Jaja. Håll en tumme att vi får barnvakt är ni rara! {#lang_emotions_sealed}
    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • silverhjärta
    Toka: Jag visste inte att det var så långt norrut, trodde det var hemomkring ert. Men det är klart att isarna är lite tjockare där uppe. Håller naturligtvis tummarna för barnvakt. Och om ni kommer iväg håller jag tummarna för att bebs inte föds på isen.
    Don´t drink and derive!
Svar på tråden Vi som fått syskon till våra änglar del 11