Inlägg från: Toka2 |Visa alla inlägg
  • Toka2

    Vi som fått syskon till våra änglar del 11

    Nu har lillebror fått ett namn också - Gustav


    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • Toka2

    gotlandsbruden: Ja, alltså.. Jag känner mig *lite* snuvad på konfekten. Inte för att det direkt är roligt att gå med värkar, eller att krysta för den delen, men ändå.. Att packa och packa om BB-väskan, med allt som ska behövas till förlossningen, och så är man inne och vänder på en kvart . Vadå antiklimax? Tur att vi fick med oss en bebis iaf !


    MinEmPsi: Otroligt vacker sten!!
    ..nu river storebröderna huset..
    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • Toka2

    herbst: 11 minuter om du vill slå min tid för "från start till bebis", för det startade ju inte på hela två minuter


    Trissvinnaren: Ja, det kan bli dumt när man läser fel ibland. Och jag är stolt över att vara rekordhållare. Kommer diplomet automatiskt, eller måste jag anmäla mig någonstans?
    Takhiza: En del vet hur man roar sig kungligt... *kram* Hoppas att livet blir roligare snart. Men jag skulle inte bli förvånad om du talar om att du snubblade på morgontidningen och bröt fotleden, inte efter ditt senaste inlägg!
    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • Toka2

    Schäfer: *KRAM*


    malachis mamma: Det ser otroligt mycket ljusare ut!
    Rapport från bebislandet: Alltså.. Omställningen från att ha inget barn hemma till att få hem ett barn är som, ja, jag vet inte vad. Som att gå från mörker till ljus. Omställningen från att ha ett barn hemma till att ha två barn hemma var.. "GAAAH - vad har jag gjort?!" Men nu, från två till tre, är mer i stil med "Jaja, en till, mer att städa "
    Idag har Gustav lärt sig att äta, och han är riktigt bra på det. Vilket han borde vara, med tanke på att han ägnade HELA NATTEN, från kl 23:30 till kl 06:30 åt att, håll i er nu, försöka skrika fram maten. Han gjorde precis som sina storebröder, han gapade runt bröstet, drog sig närmare, och skrek. Snuttade lite, mest av misstag som det såg ut, gapade stort, lutade sig fram, och skrek åt bröstet lite till. Det är INTE svårt att hålla sig för skratt när man inte får sova, men jag fnissade faktiskt natten igenom. Han såg rätt kul ut, faktiskt.
    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • Toka2

    AnnLee: Fy vad hemskt! Och så förbannat orättvist.


    Idag fyller Alvin 3 år. Vad hände? Om 20 dagar fyller Rasmus 2 år. Va?? Och det ligger en bebis i mitt kök?!
    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • Toka2

    Stark Längtan83: GRATTIS och välkommen!!


    malachis mamma: Åh, det låter ju underbart hoppfullt! *KRAM*
    Här är första datortiden på två dagar. Av någon anledning så loggas jag inte ut, så det händer nog att jag ser ut att vara online fast jag inte är här. I fredags var det besiktning och utskrivning från BB-vård i Hemmet. Jag fick antibiotika och smärtstillande, för jag har livmoderinflammation. Igen. För tre år sedan hade jag det, och då var jag så dålig att jag blev inlagd. Nu upptäckte jag det tidigare, inte helt fel.
    Barnläkaren hittade ett litet, litet blåsljud på hjärtat när hon lyssnade på Gustav. Hon sa att det är oftast ingenting, vilket jag vet, men hon undrade om någon annan i familjen har haft blåsljud eller problem med hjärtat. Efter att ha berättat lite om Valdemar och hans hjärtfel fick jag erbjudande om ultraljud av hjärtat, direkt. De hade en blivande barnkardiolog på Barnmedicin som kunde göra ultraljud och visa bilderna för en utbildad kardiolog för bedömning. Om h*n i sin tur tyckte att det var något så skulle vi bli kallade igen.
    Det kändes skönt att inte behöva gå hem och oroa sig över ultraljud och EKG. Men. Ett stort men. Känslan av att sitta på sjukhuset, med sitt barn täckt av sladdar och omgiven av alla jobbiga apparater, de var länge sedan jag kände mig så ensam och så liten. Maken och huliganerna var ju inte med, jag hann inte ens ringa och tala om vad som skulle hända. Jag mår fortfarande dåligt efteråt. Men inget verkade vara fel, och har vi inget hört på onsdag så tyckte kardiologen att bilderna var fina.
    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • Toka2

    Bilden var i gårdagens tidning, och länken pekar alltid på senaste tidning, så idag funkar den inte längre. Men jag har löst problemet:


    Längst bak från vänster: Toka2, Perca
    Längst fram från vänster: Gustav, Rasmus, Alvin
    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • Toka2

    Stark Längtan83: KLART du är välkommen Och en kopp kaffe kan man alltid bjuda på. När jag/vi fick första hembesöket så pratade vi lite, beundrade bebis (Alvin) men ingen vägning eller så. Men det kan nog vara olika beroende på var man bor och vem man får.


    EGO: Nyss ringde en kvinna från Barnmedicin. Gustav har tid på måndag för hjärtultraljud och EKG. Vilket jag tolkar som att det var något på bilderna, eftersom annars skulle vi ju inte ha hört av dem. Men hon i luren var "bara" en receptionist eller något, så hon visste inget mer än att vi hade tid hos en kardiolog. Vill inte. Vill inte. VILL INTEVILLINTEVILLINTE!!!
    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • Toka2

    Tack alla, för alla uppmuntrande ord. Jo, jag vet - och håller med om - att det är bättre att kolla upp nu hellre än senare. Och att de nog är extra uppmärksamma pga vår historia. Men jag vill verkligen inte ha fler minnen av mina barn uppkopplade till sladdar och apparater. Sett från den ljusa sidan så kan maken följa med, vilket inte var solklart från början. Hade han inte haft möjlighet till det vet jag inte vad jag hade gjort.


    Och han äter, jösses Amalia vad han äter! Han sover rätt mycket, men vilket spädbarn gör inte det?? Jag anstränger mig för att stoppa huvudet i sanden och inte oroa mig, för jag kan ju inget göra ändå. Förmodligen borde jag vika till en foliehatt för att eliminera den kosmiska störningen.. *letar aluminiumfolie*
    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
Svar på tråden Vi som fått syskon till våra änglar del 11