Inlägg från: FruJohansson82 |Visa alla inlägg
  • FruJohansson82

    För oss som bakar

    Vad skulle ni rekommendera till att ha för "kräm" imellan en tårta som det ska vara jordgubbar & hallon uppepå? Är glad för alla tips

  • FruJohansson82
    Linny skrev 2010-08-16 16:52:52 följande:
    Efter att ha testat dumlekolafluff tillsammans med hallon så kan jag varmt rekommendera det. Gott att spackla med chokladsmörkräm runt om också
    Hur gör jag chokladsmörkrämen? Det lät kanongott Ska baka kanelbullar imorron och frysa in till makens födelsedag. Tänkte göra en rabarberpaj med knäcktäcke till honom med
  • FruJohansson82
    Linny skrev 2010-08-16 20:55:45 följande:
    Smörkräm

    300 g mjukt smör
    2 dl florsocker
    4 äggulor
    4-6 tsk vaniljsocker
    6 msk kakao

    Rör fett och florsocker poröst. Tillsätt äggulor och vaniljsocker.
    Rör krämen kraftigt. Smaksätt med kakao.
    Är det gott att ha krämen i tårtan tillsammans med nått mer och sen dekorera tårtan med grädde?
    Denna kräm låter helt underbar
  • FruJohansson82

    Kan man frysa äppelpajer? Isåfall, nån som har något gott recept?

Svar på tråden För oss som bakar