Lillaskrutt skrev 2013-11-26 21:22:54 följande:
Är det sylt i så vill jg minnas att den då heter operatårta. Utan sylt-prinsesstårta.... I recept jag läst så "ska" man blanda grädde och marsansås fifty fifty! Har dock aldrig gjort en riktig prinsesstårta själv, bara läst recept....
jo, de ska vara så, men de har ändrats lite, tex nån liten fryst som heter prinsess är de sylt i.. och tror de är citygross eller icamaxi som gör nån som smakar bara grädde

ja är sån som skrapar bort nästan all grädde.. hehe, men är de hälften vanilj i gillar ja de, men inte huur mkt som hellst.. men de är ju fint med höga tårtor med massa fyllning, och man kan ju skrapa bort, hellre de än nå torrt som knappt har fyllning såklart..
om en månad ska jag göra helt mjölkfria tårtor, dottern är allergisk mot både mjölk och soja, så hela släkten får äta henens tårta eftersom hon fyller år.. då blir de nog en prinsess med..