Går inte att kommentera på din blogg så frågar här istället.
När ska marsánkrämen på? Kunde nog inte utläsa det från receptet.
Precis innan de åker in i ugnen?
Ser väldigt goda (och snygga) ut :)
Gör det inte, vad konstigt?? Måste kollas upp.
Ser att jag missat skriva det, har fixat till det nu
Lade på krämen efter att jag klippte dom innan sista jäsningen.
Apropå frysa: jag har fryst in ogräddade kakor o bullar o det har funkat jättebra. Bullarna fryser jag in efter utbakning men innan jäsning nr 2 och de behöver minst 2 timmar för tina o jäsa sedan. Vet jag någon kommer på besök på em brukar jag ta ut dem på morgonen. Så kan man bjuda på nygräddat! Ett annat plus är att de tar mindre plats i frysen.
I somras när vi var på vårt årliga besök hem till Sverige köpte jag en tidning som hette "Hembakat". Tyckte det fanns ganska mycket gott i den och funderar kanske på att önska mig en prenumeration till utlandet i julklapp. Är det en bra tidning tycker ni som kanske redan prenumererar?
Jag tänkte baka tekakor imorgon. Har googlat och hittat en massa recept. Antingen innehåller de sirap eller socker, men vilka är godast? Har ni några bra recept på tekakor?