Inlägg från: Vädur 78 |Visa alla inlägg
  • Vädur 78

    Carlanderskatöserna del 19

    Happiness skrev 2010-03-30 10:50:43 följande:
    Ja jag fick med mig sup.diklofenak. som jag ska ta 30 min. innan.det kommer göra susen. Får man något mer?
    Är det vaggisen man tog i rumpan?? 
    Jag tog nog 2 alvedon eller panodil innan oxå var många som tipsade om det här inne på fl
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    Fylgja skrev 2010-03-31 07:10:54 följande:
    Minus. Igen. Stirrade så länge på stickan att jag tyckte mig se någon slags extra streck, men nej. Det är negativt igen, bara att hacka i sig och vänta på mensen.
    Kramar om!
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    Happiness skrev 2010-03-31 19:41:45 följande:
    MW ringde....jag har låg ämnesomsättning. Ska tydligen äta Levaxin. Är det någon annan som äter/ätit det här? Imorgon är det spolning.
    Jag har det och det är vanligt och kan göra det svårt att bli gravid. En del blir gravida efter bara äta Levaxin i några månader och del får fortsatt svårt att bli gravida. Kan bero på vilka värden man har och hur länge man gått med det. Vad låg ditt TSH värde på??
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    Happiness skrev 2010-03-31 19:50:23 följande:
    Allt känns helt snurrigt. Var helt oförberedd på detta och jag har ingen aning om vad detta betyder eller vilka konsekvenser det kan föra med sig. Ska dit imorgon och spola så då ska jag försöka fråga så mycket jag kan. Kommer inte ihåg vad hon sa om TSH värdet. Tog första Levaxin idag 50 mikrogram tror jag det var. Hur stor dos äter du? jag tror iof jag gått med detta i några år. Hon skulle även kolla TPO antikroppar. Har du gjort det?
    De hittade det under våran utredning, hade då ett TSH på 5,7(ska inte vara över 4,0 och har du svårt att bli gravid bör det var under 2,0 och vid IVF är det bra om det är runt 1,0). Jag hade TPO antikroppar men inte så mycket, runt 100 tror jag om jag minns rätt. Jag började med 50 mg och värdena gick snabbt ner men sen kom ett baklag vilket är ganska vanligt och då började värdena stiga uppåt igen. Så för mig tog det nästan 2 år innan de blev riktigt stabila.
    Tror jag hade gått med det ganska länge för när jag började läsa om symptomen så stämde det väldigt mycket in på mig och hur jag mådde.
    Nu äter jag 100 mg och har gjort ett bra tag. Det är stabilt på det och även nu när jag är gravid. När man blir gravid måste detta värde kollas mycket, jag tar prover var fjärde vecka.
    Kolla vad ditt TSH värde ligger på i morgon. Kan vara bra att veta. Sen brukar de även kolla T3 och T4
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78

    God morgon på dig oxå Vilken CD är du på nu?? Nån mens i sikte än??


    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    mulan skrev 2010-04-01 09:08:08 följande:
    Idag är jag på cd 24. Den dagen har jag fått mensen de senaste 2 gångerna, men denna gången blir den senare. Den är på gång, men än så länge bara rosa/brunt. Tror den kommer i helgen. Men det gör inget för distansgyn har stuckit på semester så jag kan ju inte göra VUL.
    Då börjar det närma sig FET Härligt
    Skönt att ruva på blastocyst oxå för då blir väntan inte så lång!! Nu ska det bli {#lang_emotions_plus}
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    Happiness skrev 2010-04-01 09:26:32 följande:
    värdet är på 5,45. måste det ner till 1 för IVF? Tar det 2 år menar du? fick du ner det til det när du gjorde IVF?
    Det är väldigt olika. Det kan gå på 3 mån upp till 3år att få ordning på sina värden. Men oftast tar det inte så lång tid.
    Ja det är bra att ha det nedpressat inför IVF för hormonerna som man tar under behandlingen gör att värdena stiger och skulle man bli gravid stiger det ju ytterligare och då är det risker för missfall.
    Jag hade TSH på 0,58 nu när jag körde IVF. Men min läkare har ofta ökat Levaxinet vid IVF starten för att jag ska ha så bra förutsättningar som möjligt.
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    fröke skrev 2010-04-01 09:30:21 följande:
    Minus på stickan! Dags att börja se framåt igen och ta nya tag. Suck.....
    Nej vad tråkigt Kramar om
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
Svar på tråden Carlanderskatöserna del 19