• 2Fina

  MajMammor 2007 15

  Leya var jätteduktig och har själv bestämt att hon ska sluta verkar det som. Det är viktigt för henne att vara en "tor tej"

  Vi har en toalettinsats också + potta, vad vi märkt nu när hon går frekvent på pottan är att hon gärna vill stänga om sig och inte ha någon som står och tittar på henne. Men dom gånger hon sitter på toan nu för tiden så vill hon inte ha insatsen utan sitter på ringen och håller i sig i kanten. Då ställer vi fotpallen nedanför så hon ska lätt kunna nå ned om hon vill gå därifrån. (Det blir väl lite tvättning av ringen emellanåt men så får det vara).

  Syrra, vilka har du skickat länkar till så kan jag också skicka länkar till några


  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
 • 2Fina
  Paraflax, en grej att locka utan blöja är väl att köpa några fräna kallingar?
  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
 • 2Fina

  Jag har skickat länk till dalkulla och candelavern, kommer inte på några fler just nu, har lite hjärnsläpp (sitter mitt i en utbildning om ett operationsprogram).


  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
 • 2Fina

  Jättefint väder ute och vi har en tjej som absolut vill vara inne Försökte locka med diverse grejer så en sväng utbrast hon "ja, åka madjass" men omöjlig att klä på och skulle vara dona med annat. Tur kanske det för sen var hon bajsnödig 10 minuter senare. Sen var hon så duktig, efter maten så fick hon ont i magen sa hon och då har hon fått för sig att hon ska sitta på toalocket och fundera lite (tror hon pruppar lite också ) och där satt hon ett par minuter och sen ropade hon att hon var bajsnödig. Var lös i magen så jag är stolt över att hon sa till ändå (man vet ju själv hur svårt det kan vara om man har magknip att känna om det är en prupp eller om man är bajsnödig)


  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
 • 2Fina
  Syrra o Mel, vilka sötnosar och roliga komentarer dom är kloka våra små!
  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
 • 2Fina
  Mumia, låter inge vidare Jag skrek på sambon en gång och smällde igen dörren när Leya var med. Då konstaterade hon bara "nu ä du ajj mamma!".

  Syrra, så sa Leya i veckan när grannen var hit och pratade, då var hon först blyg och sen började hon förklara något om grannens katter (som vi brukar vara kattvakt åt) och då höll jag med och hjälpte till att kommentera, då tittar hon på mig, säger "-mamma, nu pjata ja med Ninni!"
  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
 • 2Fina
  Puzz, Leya reagerade på både första och andra med feber, fast blev nog lite sämre av första faktiskt. Andra hade hon feber men var ganska pigg ändå, första var hon allmänpåverkad.

  Idag var en bra morgon, kom iväg i tid osv. Tyvärr var inga av Leyas kompisar på dagis än så hon var rätt ensam där. Svårare att släppa mig då men det gick bra ändå
  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
 • 2Fina
  zasata skrev 2010-02-15 20:29:31 följande:
  hur håller era på med fantasi också?Ebba låttsas allt, låtsas åka hiss till farmor och farfar (för det för man när man är där)skall vi ut låtsas hon ta med sig si nfasters hund,idag var tydligen spöket laban med i badkaret..
  Jag filmade Leya häromdagen när hon satt i en papperspåse och åt bilar, hon tjattrade som bara den och helt plötsligt så frågar hon: "vill du ha en bil ior?" sen sträckor hon fram en bil och säger "vill du ha den här ior". Ior har varit med ett år, ibland är det en låtsatskompis och ibland är hon rädd för ior... Fantasin är det inget fel på
  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
 • 2Fina
  2små2stora skrev 2010-02-16 07:53:32 följande:
  I natt har J sovit hela natten Så skönt.
  Vi är så bortskämda nu, Leya sover hela nätter med nått enstaka gnäll och ibland är hon rädd för skuggor men för det mesta sover hon och jag med. Dom gånger hon gnäller får sambon gå upp
  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
 • 2Fina
  2små2stora skrev 2010-02-16 18:20:36 följande:
  I morgon är det äntligen dags för J att gå på dagis igen. Då har hon varit hemma i 2 veckor.
  Går det bra att gå på dagis sen då när hon varit hemma så länge? Leya älskar ju dagis så hon vill nog bo där. Hon går på jobbet säger hon när hon ska till dagis

  Idag satt vi och hade nyheterna på samtidigt som vi läste en bok, då blev det en intervju med charlotte Kalla och hon stod på prispallen och hoppade. Då säger Leya: Sånna tycker jag om, sån människa. -Ja, dom är bra, svarar jag, alltid bra när människor är glada. "-Kanske vi kan träffa henne då?", säger Leya
  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
Svar på tråden MajMammor 2007 15