• FruHeo
  Äldre 11 feb 18:21
  130624 visningar
  2830 svar
  2830
  130624

  MajMammor 2007 15

  Tack för länken!

  Jag är helt förvånad, både S o M är torra dagtid, M även nattetid. Såååå skönt!


  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 22 feb 22:22
  #99

  Vi kinkar och kinkar, skriker, vrålar, slåss och kräks (Ville)


  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 22 feb 22:34
  Melisabeth skrev 2010-02-22 22:24:42 följande:
  Låter härligt! *himlar med ögonen*
  Hahaha alldeles alldeles underbart

  Nä men nu står de och hoppar i soffan, vrålar: åk fottaje då.... synda er, ni flölolarju....
  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 23 feb 08:31
  Mel: coola, hahaha ja ibland så! Fast de var mindre coola i natt när de promt skulle upp och leka, väcka lillebror etc.

  3bus: weeeei! Heja heja!

  Jag är bara så förbannat jäääävla trött på snö nu att jag snart flyttar till mallis eller nått.
  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 4 mar 22:02
  kristallen skrev 2010-03-04 18:27:32 följande:
  Fy nu klagar jag igen. KOffe hostar lite mindre idag, men verkar mer sjuk? Han hade 39 och har väl vart uppe sammanlagt 1 timme idag. Sen har han luggit i sängen. Haft ont i magen och har ätit pyttlite. Åt en galss men den kom upp en liten stund senare. Vad tror ni, är det magsjuka eller nåt annat?
  Hur ser kräkningarna ut? Mest slem eller är det maginnehåll? Hursomhaver försök undvika mjölkprodukter oavsett om det bara är nått förkylningsaktigt eller om det är magsjuka. Jag tippar dock på förkylning, för man brukar väl inte få feber vid magsjuka eller???
  Men åter till mjölkprodukter, dels blir man mer slemmig av dem men framförallt, om det är magsjuka, så är de rätt elaka för tarmen. Dels jobbiga att bryta vilket gör att man kan få ondare/kräkas mer. Även om glass brukar gå ned bra så kan det vara bättre med nått annat. Kakor, godis etc.
  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 17 mar 23:13

  Hihi, så underbart (??) det är att läsa att det är fler som har barn med viljor. Melina var riktigt pissed på mig i morse...
  M: mamma nu ä du sådä vrång igen...
  J: jaha, varför då?
  M: fö ja ville ha soklaflingej å sen ville ja ha fina kängingen å sen ville ja ha den jöda skona som klicka.... (Hon ville ha chokladflingor, finfinklänningen och lackskorna)
  J: men finklänningen har man bara när man är fin vet du, chokladflingorna får man bara på söndagar och finskorna är ju hos morfar.
  M: men ja vill va fin ida..... Mlina ska gå te dagis mamma, då vill ja va fin fattru? Så du få hämta mina skoar hos moffa, kängingen hänge i gaberoben å fackist så ä dä sönda ida så ja sa ha soklaflingej....
  Hmpf! Det blev hängslebrallor, tröja och finstrumpor med spets, tyckte inte finaste klänningen passar när man ska ha utedag i skogen.

  Annars, Saga fick sin aortaklaff utbytt igår, tack gode gud för det. Ungen förvandlades från ett blålila orkeslöst paket till att vara en rosa varm unge. Visserligen ligger hon fortfarande i respirator, men alla mmsbilder/filmer maken skickar från sjukan tyder på att hon är rosa isf lila! Halleluja! Men nu är det ett litet litet steg i taget. Första steget är att hon ska få mindre ont så de kan ta henne ur respiratorn. Sedan, ja vi får väl se. Men usch så jobbigt det är att vara hemma, 30mil från sin älskade unge.


  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 18 mar 12:29
  DP: klaffen läckte redan i höstas efter första endokarditen. Dock fick de inte bort alla bakterier så en månad efter att hon slutade med antibiotikan blev hon sämre igen. Tröttare, flåsigare, blålia, dålig syresättning. Så då fick hon antibiotika intravenöst nästan en månad och slutade för 1,5v sedan. Hon blev inte bättre för klaffen läckte rätt mkt men kardiologerna i gbg ville inte opa eftersom de ansåg att det var astman som var boven i dramat. Jag var inte så säker. Men efter mååååånga telefonsamtal, tårar, arga mail etc. så bestämde de sig för att opereria i alla fall. Screw them! För det var inte astman som bråkade, det var klaffen!!!!

  Jag tycker inte du är knäpp som skickar henne till dagis, jag menar, hon skiter väl i vilken dag det är. Låter snarare som att hon behöver lite stimulans och är så jävla less på att vara hemma med morsan!

  E & D: Ja det där med den blålilamarmoreringen inser man först efteråt, när man ser hur hon  "ska" se ut om man säger. Maken sa att det var som en chock, han insåg då hur bra det måste ha gått utan att en endaste doktor pratat med honom.
  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 18 mar 12:31
  3bus: jo egentligen skulle vi det, men jag vill inte lämna L1 oc hon kan inte vara borta från skolan just nu. De har en massa tokviiktiga projekt som styr massor av hennes betyg. Så därför är vi kvar hemma. Men maken började känna sig lite hängig igår så eventuellt åker vi ned till helgen. Jag och Ville stannar kvar och maken åker hem med Mellis och Linda. Men vi får väl se hur ev. förkylningar, halsont utvecklar sig.
  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 19 mar 09:21
  RN: Hm, jag reagerar precis som kavat, vad fan, så jäääävla lång tid ska det la inte ta för ett sketet blodprov! *suck* Ring och tjata!!!!

  Zasata: hon har fått sin aortaklaff utbytt efter att det har vuxit bakterier på den vid två tillfällen. Den har läckt ganska mycket vilket har gjort att det syresatta blodet har inte riktigt nått ut i kroppen och hon har samlat på sig en massa vätska etc.
  En fråga, om hon oavsett vad du gör inte somnar förrän 21, varför inte pröva att lägga henne vid 20.30 istället???

  Kavat: Ja jag veeeet! idiotdoktorer (hihih).....

  Nu har hon fått komma ur respiratorn, har varit lite vaken, frågat efter Ville, katterna och oliver. Gott tecken. Men hon verkar fortfarande som sagt ha jävligt ont. Inte så konstigt kanske om man i princip sågat upp hennes bröstben och grojsat runt lite. Men vi åker ned i kväll/em för maken blir bara hängigare och hängigare, nyser och snorar. Så han får ha munskydd.... hihi så sött. Dessutom har hon bara pacemakerelektroder, två nålar och sonden kvar. Halleluja! Gissar, om damen själv får bestämma att sonden ryker snart.
  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 19 mar 09:32
  2små2stora skrev 2010-03-19 09:27:35 följande:
  Vad härligt att det går framåt så mycket. Håller tummarna för att astman kommer att bli så mycket bättre nu när hjärtat slår som det ska. Pacemaker elektroderna lär de väl ta bort snart. Det är inte helt enkelt att lyfta en 2-3 åring som man inte får hålla under armarna. Vi gjorde så att vi hade en hand bakom ryggen och den andra under rumpan när vi skulle lyftan henne under de 8 veckor efter op som det är restriktioner på. Det vill till att hon äter lite då om hon ska bli av med sonden. Kram
  ah, smart att flytta så! Hihi, ska vi genast göra. Om Saga får bestämma åker sonden, om vi bestämmer så sitter den kvar ett bra tag. För även om hon tror att man kan leva på oliver, köttbullar och kanelbullar så är vi inte lika övertygade. Pacemakerelektroderna ryker nog rätt snart som sagt och jag tror att hon blir glad över det för hon sa i morse: saga ha snöööjen i magen, dom gö ont....
  lycklig fyrbarnsmamma!
Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem