Svar på tråden MajMammor 2007 15
 • zasata
  Lör 13 mar 2010 15:51
  121063 visningar
  2830 svar
  Inlägg från zasata Visa alla inlägg
  2830
  121063

  MajMammor 2007 15

  Hoppas alla sjuklingar mår bättre snart.

  Här är det snorigt men ingen feber *peppar*


 • zasata
  Lör 13 mar 2010 21:22

  usch stackaren


  2Fina skrev 2010-03-13 21:14:30 följande:
  Ahrodie, tack för svar Inte lätt det där med allergier... inte för att ajg tror att Leya har någon men man måste ju forska runt lite Vet inte vad vi ska göra med Leya, hon har ju knappt kissat idag och nu när hon sover så "läcker" hon väl ut lite då och då och då hoppar hon så hon nästan ramlar ur sängen... Sambon försökte smörja massor med inotyol och övertalade Leya att kissa på toan men så fort det kom någon droppe så knep hon och vägrade sitta på toa... Usch, så jobbigt att se henne ha så ont Ingen som har något knep? Försökte få in henne i duschen (innan hon var så trött så hon somnade) men det ville hon inte.... hon måste ju kissa.... stackarn
  Söta.
  2små2stora skrev 2010-03-13 15:50:41 följande:
  Johanna har fått nya stövlar och är ute och prov går dem nu www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?cate... 
 • zasata
  Sön 14 mar 2010 07:31
  mumia skrev 2010-03-13 23:03:28 följande:
  Trist med alla sjuklingar. Hoppas de kryar på sig snart. Börjar tveka på om jag önskar vattkoppor nu när jag hör hur besvärligt det kan vara... Jolina är *peppar peppar* väldigt sällan sjuk, hon har väl typ haft feber 2-3 gånger och kräkts en gång i hela sitt lilla liv. Var bara lite besvär med en lindrig form av förkylningsastma när hon var 1 sen har hon knappt varit förkyld sen dess. Men usch...nu ska jag nog inte säga nå mer... Vikt? Min lilla knubbis är någonstans mellan 15-16 på vågen tror jag Idag har jag varit på IKEA och spenderat några tusen, är sååå nöjd. Köpte ett skrivbord som ska stå i "nya" hallen och en snygg svart lampa till fönstret mm. Längtar såå nu till man kan börja städa och inreda
  ååå skoj

  Ingen aning vad Ebba väger, i nov på 2½års kollen var det 13.5kg.
 • zasata
  Mån 15 mar 2010 09:48

  DP: Usch så mycket koppor Ser verkligen dålig ut, skänt att dom börjar torka lite.


 • zasata
  Mån 15 mar 2010 09:50

  Härligt att dom äter fisk, ebba hatar fisk och kyckling..
  korv korv korv.. typ det hon äter ibland köttfärs.. så äter korv typ 3 ggr i veckan.. mm vad gott..
  Just nu blr jag galen på ungen!!
  Hon tog sin oboy och macka och hällde ut rätt över mattan, mig datorn ALLT. så nu harj ag skurat matta..

  Hur sover era nu? Ebba har börjat drömma oh bli mörkrädd tror jag..


 • zasata
  Tor 18 mar 2010 17:31
  FruHeo skrev 2010-03-17 23:13:54 följande:
  Hihi, så underbart (??) det är att läsa att det är fler som har barn med viljor. Melina var riktigt pissed på mig i morse... M: mamma nu ä du sådä vrång igen... J: jaha, varför då? M: fö ja ville ha soklaflingej å sen ville ja ha fina kängingen å sen ville ja ha den jöda skona som klicka.... (Hon ville ha chokladflingor, finfinklänningen och lackskorna) J: men finklänningen har man bara när man är fin vet du, chokladflingorna får man bara på söndagar och finskorna är ju hos morfar. M: men ja vill va fin ida..... Mlina ska gå te dagis mamma, då vill ja va fin fattru? Så du få hämta mina skoar hos moffa, kängingen hänge i gaberoben å fackist så ä dä sönda ida så ja sa ha soklaflingej.... Hmpf! Det blev hängslebrallor, tröja och finstrumpor med spets, tyckte inte finaste klänningen passar när man ska ha utedag i skogen. Annars, Saga fick sin aortaklaff utbytt igår, tack gode gud för det. Ungen förvandlades från ett blålila orkeslöst paket till att vara en rosa varm unge. Visserligen ligger hon fortfarande i respirator, men alla mmsbilder/filmer maken skickar från sjukan tyder på att hon är rosa isf lila! Halleluja! Men nu är det ett litet litet steg i taget. Första steget är att hon ska få mindre ont så de kan ta henne ur respiratorn. Sedan, ja vi får väl se. Men usch så jobbigt det är att vara hemma, 30mil från sin älskade unge.
  oj vad har hänt??
 • zasata
  Fre 19 mar 2010 08:07

  Jag blir galen!
  Ebbas sömn är så jobbigt..

  Lägger henne vid 19-19:30. men somnar inte fören vid 21, bara ligger och skriker, dörren skall hon ha öppen och tänt i taket, men OK om hon vill somna så och inte ligger och skriker, nattlampan duger inte. Spelar ingen roll om hon sovver 2 timmar på dagen, eller inte sover något. Hon vägrar somna i vilket fall.
  Sen vaknar hon och pratar om spöke, vargar, ronja, troll..
  Att det är mörkt, att täcket åkt av, hon har även fått växtvärk så behöver ge henne panodil 1-3ggr i veckan.. *suck*
  Bara Ebba som är så, eller någon mer?


 • zasata
  Tis 23 mar 2010 08:10

  JA jag känner mig lite död..

  ja kavat: hur tänker du nu med en till

  Ebba var vaken över en timma i natt!
  Hade kissat sängen och ville inte somna om utan lapp och låg och gallskrek och väckte Leo.. Jag och sambon är inte helt överens med detta. Själv kan jag tycka det är ok att hon ha napp när hon skall somna. Men han vill inte det. Samma med blöja. Vet att hon kan vara utan men skall jag tex iväg hela dagen eller vara ute länge med overall tycker jag blöja är OK i fall man inte kommer till en toalett så snabbt.
  Men han blir skit arg när jag i natt gav henne nappen efter en timma. Och sa att han får vara hemma och vabba med en sjukt grining unge annars. Att han kan hålla på så här när han är pappaledig..

  Har alla era slutat med nappen?


 • zasata
  Tis 23 mar 2010 16:20

  DP:
  Hehe ja, varför inte äta kakan och har den kvar.

  Ucsh, tobbe kände sig lite sjuk när han åkte till jobbet, och började bli mer och mer illamånde så vid 10/11 åkte han ut till sommarstället och är nu magsjuk. jag har skurat toa. SÅ vi borde klara oss, han har ju inte kräkts eller något hemma!
  Så nu skall jag prova på att vara ensamstående med två barn till tors kväll/fre morgon..


 • zasata
  Tor 25 mar 2010 09:20

  Ucsh här hemma härjar magsjukan *ångest*
  Men jag tror Ebba blivit smittad på dagis, och tobbe typ på jobbet. För dom hade knappt träffats.. konstigt det där.. nu hoppas jag att jag och Leo slipper.


Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.
Svara i tråden...