Inlägg från: Ms Leia |Visa alla inlägg
  • Ms Leia

    Tilly såg lite rödögd ut idag och hade en liten liten sån gul grej en bit från ögat när hon vaknade. Behöver verkligen inte fler sjukdomar nu. Efter jul har sambon o jag haft rejäl influensa, varpå jag fick en kraftig bihåleinflammation. Direkt efter fick Tilly vattkoppor. Så en ögoninflammation är inte vad jag önskar nu :( Vi får väl se hur det ser ut ikväll, ibland kan dom ju vara lite röda i ögonen ändå.

  • Ms Leia

    Memba: Ja det gör jag =) Du kan skicka ett meddelande till mig. Vet inte om man får prata om det här....

  • Ms Leia

    Darling Pink: Sådär kan mina föräldrar vara med de ser ju en sån liten del också. Jag tror de flesta höjer rösten/skriker när det blir för mkt. Kul ide det där med att skrika varsin gång =)

  • Ms Leia

    jag behöver namnförslag till vår lilla. Storasyster heter ju Tilly.
    Tycker om Iris och Allie.
    Pojknamn har vi bara Nils. Jag gillar Malte men inte sambon. På min lista har jag Charlie också.

    Har verkligen panik nu...

  • Ms Leia

    Tilly är enormt tjurig sen i julas. Blir tjurig för precis allt och det heter ofta " du är inte min bästa mamma", " jag vill inte bo här" osv....


    Som tur är tycker jag inte det stör så mycket, mest irriterande när man kanske gjort något kul och så blir hon tjurig för en liten småsak...

  • Ms Leia

    Tilly säger mkt oftare snälla saker än dumma. Mycket " mamma du är bäst" " jag ääälskar dig mamma" o sånt

  • Ms Leia

    Vi har en stor studsmatta till Tilly, men har glömt vart den är köpt. Genom någon leksaksaffär tror jag. Det är den vanliga stora med ett skyddsnät som brukar kosta runt 2000 kr.

  • Ms Leia

    Hej!

    Grattis till alla fyra åringar!

    Den 2 maj föddes Tillys lillasyster, 3710 gram o 50 cm. På BF+11 precis som storasyster.
    Namn är inte helt bestämt men det är nog en liten Lykke Helt underbart söt tjej förstårs, går omkring och bara myser nu. Det är så härligt med bebis =)

    Ang kalas så har Tilly haft igår på sin födelsedag ett litet kalas för farmor+farfar och mormor+morfar. På lördag är det barnkalas för alla 4-6 åringar på hennes avdelning på dagis samt ett par andra kompisar, 11 totalt.. Sen blir det väl kalas för "hela"  släkten senare, tror jag iallafall. 

  • Ms Leia
    2Fina skrev 2011-05-16 21:15:16 följande:
    Grattis till tjejen!! Skål Gick allt bra?  Ja, grattis till Tilly också förstås!
    Tack!

    Ja allt gick jättebra, nästan exakt på samma vis som storasyster. Helt sjukt egentligen. Kom in vid 10.30 med lillasyster och hon är född 21.42 och med Tilly kom vi in 22.30 och är  född 8.37  Haha...  
  • Ms Leia

    Hej på er, kikar in.... är så ledsen att jag glömmmer av/inte hinner sitta o snacka med er, är rätt avis att ni fortfarande hänger ihop.

    Mumia: Spännande Vet du vad det är?

    Min lilla är 4 månader nu, tiden springer iväg...    

Svar på tråden MajMammor 2007 15