• Äldre 11 Feb 08:52
    150750 visningar
    2830 svar
    2830
    150750

    MajMammor 2007 15

    Hoppsan vi glömde visst att hålla koll på tiden.

    Här samlas vi mammor som fick våra godingar 2007 som visar sin egen vilja och vi fyller på skaran av barn med syskon.

    Men det är majmammor 2007 vi är {#lang_emotions_smile}


    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • Svar på tråden MajMammor 2007 15
  • zasata
    Äldre 13 Jul 15:38
    2små2stora skrev 2012-07-07 21:06:26 följande:
    Vad konstig den bilden blev 
    gör ett nytt försök

     
    så fin :)
  • Äldre 13 Jul 22:15

    Men nu måste jag fråga.... Leya berättande när hon skulle sova (hon har varit hos en av sina dagiskompisar idag) att hon och kompisen hade ringt på och sagt "bus och godis" jag fick efter några frågor reda på att dom ringt på hos grannar där i området där kompisen bor och sagt "bus och godis", tre ställen säger Leya men litar inte riktigt på det. Sen sa hon att dom gått ända ner på ett annat villaområde (där hennes faster bor) och där hade dom sett att fastern inte var hemma, hon och kompisen hade då gått nerför en brant trappa som hör till fastern ner till en sjö (där det är ganska strömt) och där började jag bli väldigt upprörd och Leya märkte det så hon sa själv att hon blivit lite rädd och sen hade dom gått tillbaka. Jag tycker inte det är okej att två femåringar går och knackar dörr (absolut inte själva) och sen att dom går till ett annat område och ner till en sjö..... Hur skulle ni reagerat och vad skulle ni ha gjort?


    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 13 Jul 22:34

    2Fina, håller med dig skulle inte släppa Linnea av gården själv eller med en kompis. Svårt hur man ska reagera men jag hade definitivt pratat med kompisens föräldrar först och sen förklarat för Linnea att man inte får gå utan vuxen. Är själv lite orolig hemma ibland då vi bor nära väg och inget staket men vi har noga förklarat att vägen är farlig och hon har stor respekt för bilar men vi har noga koll och lika om hon har kompisar hemma.

  • Äldre 13 Jul 22:53

    Grattis Memba!! 

    (och grattis Evsi....sshhhhh )


    Jolina & Lukas
  • Äldre 16 Jul 14:29

    Tack!

    Japp ny pappa, och inte alls planerat. Däremot var vi väldigt överens om att vi ville skaffa ett gemensamt barn om ett år.. Så nu vill han göra abort och försöka igen till våren.. Men jag vill behålla!

  • Äldre 16 Jul 15:44

    Evis  - om ni ändå tänkt skaffa om bara ett år eller så, så kan man väl lika gärna behålla nu..i stället för att genomgå en abort.?


    Jolina & Lukas
  • Äldre 17 Jul 05:43

    Evsi: Men fy vilken situation! Hoppas ni kommer överens! Har ett par goda vänner som ofrivilligt blev gravida med tredje, och de var oense länge innan de bestämde sig för att behålla

  • Äldre 18 Jul 16:50

    Jag ska till BM imorgon och hoppas på att han ångrar sig efter de.

    Precis, eftersom vi båda hela tiden har pratat och vart överens om gemensamt barn, så känns de helt fel med abort för att sedan försöka om ett tag igen.. Jag behåller även om de betyder att jag blir ensamstående med 3 barn!
    Lucas går dessutom på autism utredning nu, så de är mycket som snurrar!

  • Äldre 18 Jul 17:18

    Evsi, jobbig sits. Hoppas att han ångrar sig ändå när ni ändå planerat ett gemensamt. Hinner ju gå en tid innan bebis kommer så han kanske tänker till eftersom du behåller barnet oavsett.

  • Äldre 18 Jul 22:03

    Evsi: StyrkeKRAM!!

Svar på tråden MajMammor 2007 15