• Linthe

    Funkade inte med mobilen så jag testar datorn istället. Jobbade på Ernst & Young nu ca 3 mil till jobbet. Sen får jag 7,5-8 mil beroende på vägval (kortaste vägen åker jag inte vintertid). Där gör jag det mesta på kontoret och har jag inte jobb på kontoret så brukar jag hamna på verkstadsgolvet eller packa varor eller montera saker. Trivdes jättebra när jag jobbade förut så det är inget fel på jobbet, inte lika stor utmaning och chans att vidareutbildas men som sagt ett jobb ett tag iaf. Minst ett år skulle jag tro då ordinarie tjej ska ha ett barn till när som helst. Sen blir det ju bara 75% så lite lägre inkomst men samtidigt en dag ledigt mitt i veckan med Linnea och det kan ju vara värt en hel del det också.

  • Linthe

    Mumia, kunde ha varit jag som skrev det där, känner så igen mig. Tycker att man borde kunna sätta ord på det som är fel istället för att skrika och gråta, lite svårare att förstå problemet då.

  • Linthe
    memba skrev 2012-01-15 11:42:03 följande:
    God fortsättning!

    Vi var på ultraljud i veckan, och allt såg bra ut! Så nu är det bara att hålla tummarna, är i v 14 nu tror jag! Men den här lille har fått mig att må sämre än med grabbarna, och jobbigt när man redan har 2 att ta hand om! Gubben tröttnar nog snart på mig, vi har ju ingen avlastning i närheten så blir ju han som får ställa upp!!

    Idag vaknade jag med migrän, vilket jag aldrig har, samt yrsel, så lite ofrivilligt tog han med ungarna ut!!

    Grattis till pyret i magen men trist att du mår så dåligt. Hoppas att det blir bättre snart.
  • Linthe

    Byter också signatur, mammatirra, Tess82.

    Allt är bra med oss, börjar ny-gamla jobbet på måndag så nu blir det ordning och reda och rutiner igen. 

  • Linthe
    2Fina skrev 2012-02-10 06:44:18 följande:
    Vad duktig hon är! kul för henne och bra morot

    Här har Billy haft krupphosta ett par dagar och nu har Leya också börjat låta som en hund, Billy har haft jobbigt inatt så han blir hemma idag. Leya vill dock till dagis så jag vet inte riktigt.... tycker det är jättesvårt när man vet att någon av oss ska vara hemma med Billy och så lämna Leya på dagis, känns lite mysko, hur många gör så liksom? Men jag tror vi lämnar henne där och kanske hämtar henne tidigit istället....

    Sålänge det inte är magsjuka så tycker jag att det är helt okej att lämna friska syskonet på dagis.
    mumia skrev 2012-02-09 21:03:10 följande:
    Hej på er!
    Ikväll har vi varit iväg på medaljjaktens fjärde deltävling
    Vad?? undrar ni säkert...
    Jo Norbergs skidklubb anordnar en skidtävling varje år för barn upp till 14 år. Jolina är med i skidklubben och tränar en gång i veckan och har nu startat i tävlingen för 4:e gången. 5:e och sista tävlingen är nästa söndag. Om man har fullföljt 3 av de 5 loppen får man pokal. Ni må tro Jolina är stolt nu när hon vet att hon ska få en pokal
    Låter skoj
  • Linthe

    Linnea är också mörkrädd och pratar om spöken och monster och annat hon tycker är läskigt. Hon har en nattlampa i sitt rum som lyser hela nätterna.

  • Linthe
    cii skrev 2012-04-02 15:17:48 följande:
    Hoppas allt är bra med er. Här är barnen inne på 3e sjukvecka :( lagom tröttsamt. Går iaf bra på jobbet och trivs med arbetskamraterna :) börjat greja lite i trädgården och med huset nu när värmen hittat hit :)

    Trist med sjuka barn . Men härligt att du trivs på jobbet.

    Linnea och gubben är också sjuka, förkylda, så jag rymde hemifrån några dagar för att jobba kortvecka mån-ons sen blir jag ledig 6 dagar över påsk så jag hoppas att vi får vara friska då. Värmen kom men försvann igen här, tycker det singlar vita flingor i luften var och varannan dag men inget som stannar kvar som tur är. Vill gärna ha tillbaka vårvärmen igen. 
  • Linthe

    Usch då, lunginflammation lät inge vidare. Här har vi åkt på en rejäl förkyldning hela familjen så det har varit en lugn påsk.

    Linnea reagerade på nåt hon åt, godis tror jag, fick nässelutslag på hela armarna och lite på magen men det gick ner ganska snabbt. Vet inte vad hon reagerade på bara, hon åt non stop och gott och blandat, tog en klunk påskmust också så nåt av det måste det ha varit.

Svar på tråden MajMammor 2007 15