Inlägg från: Sötboll |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Imorgon är det Pontus tur att fylla 3 Vi var inne i stan och där är det marknad och tivoli nu. Han åkte tekoppskarusell! Han blev lite ledsen efter ca 5:e varvet, då tyckte han nog att det fick räcka med snurrningar. Första gången han åkte karusell själv! Har era små åkt karusell själva ännu?

  • Anonym (Kaffedraken)

    Oj vilken dag igår. Pontus fick presenter på morgonen. Sedan åkte vi till Söderköping och åt stora glassar på Smultronstället. Lekte lite ute och tittade i leksaksaffär där mellan skurarna. Åkte till Maxi Norrköping, shoppade lite och han åt pannkaka (favoriten!). Alla fick även gratis popcorn där. Åkte hemåt och gick på marknad och där hoppade Pontus i hopptorn, åkte rutschkana på stor "luftmadrass" och åkte tekoppen. Åkte hem och fick presenter av mormor o morfar. Åt korv med bröd och sedan jordgubbar, glass och kladdkaka till fika. Ssedan bus och lek med mormor o morfar och presenterna fram till läggdags.

    Nu ska jag iväg och jobba. Ska iväg med min brukare till köpcenter för att inhandla vårkläder. Känner inte riktigt för det men det ska nog gå bra Ha en bra dag allihop!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Mel: oj vad svårt... tur att inte vårt dagis kräver sån´t ännu i alla fall... Vi har heller inget sån´t hemma. Men en del leksaksaffärer har väl prinsessklänningar och sån´t sött till maskerad?

  • Anonym (Kaffedraken)

    Ha ha låter kul   vira runt ett lädersnöre runt pälsen runt midjan och det är klart!   Bild på detta önskas {#lang_emotions_laughing}

  • Anonym (Kaffedraken)

    Idag fyller jag 30 år så ikväll blir det grillkalas här, skoj! Kalas blir det även på lördag!   Blev ju jättefint Mel!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Grattis alla små!

    Usch, igår fick jag och en annan tjejkompis i 30 års present att hälsa på läskiga djur i Tropikariet, iiii läskigt var det

Svar på tråden MajMammor 2007 15