• Äldre 11 Oct 09:51
    150699 visningar
    2830 svar
    2830
    150699

    MajMammor 2007 15

    Stort Grattis Mumia du är även den första jag känner till som fått större bebis än vi   (4980g). Lycka till med allt!

  • Äldre 25 Dec 18:46

    God fortsättning allihop!

    Igår kom tomten och Pontus tyckte det var jättespännande! Många fina presenter fick han av honom, enda barnet på det julfirandet Tomten fick även hans nappar i ett fint paket, hoppas han ska bli av med sitt nappsug för alltid nu! Idag jobbar jag, imorgon firar vi igen och då ska vi vara hemma hos oss. Mysigt

    I övrigt kämpar vi på för att få ett syskon. Har en himla ägglossningsvärk just nu, hoppas kroppen börjat fungera igen nu efter missfallet i augusti (har inte känt av värk vid ägglossning därefter).

    Ha en mysig jul allihop med era fina barn!

  • Äldre 17 Jun 17:58

    Grattis dalkulla

  • Äldre 24 Apr 10:32

    Roligt att tråden lever trots 6-7 år sedan den startade

    Pontus fyller ju som era små snart 6 år, ser fram emot sitt kalas. Ska snart skicka ut inbjudningar till hans närmaste vänner. 

    Angående 6 års verksamhet (som det kallas här iaf, året före skolan börjar) så ser han nog fram emot det lite. Men han vill verkligen inte bli stor, han vill vara lite och bo hos mamma och pappa för alltid säger han

    Han har lite problem med talet fortfarande, men talar ganska tydligt ändå och tror de flesta hör vad han säger.        

  • Äldre 31 Dec 14:10

    Gott Nytt År alla majmammor 2007 :)

  • Äldre 3 Jan 10:31

    Läste om en ny lag från och med januari 2014 så får man ta ut föräldradagar till barnet är 12 år, men vet inte om det gäller barn födda i år eller om det gäller för oss också.

  • Äldre 3 Jan 12:20

    Okej så i höst när våra små börjar 1 klass så är det för sent att ta ut föräldradagar efter det?

    Ska in o kika hur många dagar vi har kvar, säkert minst 50 av lägsta nivådagar.

  • Äldre 3 Jan 12:49

    Skönt, hinner inte ta ut alla dagar tills i höst :)

  • Äldre 3 Jan 16:44

    Jag har lagt in om föräldraledighet varje helg nu till sommarlovet, de helger jag är ledig. Stod inget om att man måste ta fredagar också....

  • Äldre 13 Jan 15:22

    Mel: tänkte skriva att var glad att du kan bli och är gravid, snart får en till liten. Vi ska snart börja med provrörsbehandling efter 4 års syskonförsök. Men det låter inte normalt att må som du gör. Har du kollat upp dig angående blodtryck, järnvärde, urinprov? Så det inte är något tok med dina värden som gör dig så dålig.

  • Äldre 13 Jan 18:45

    Har inte hört om fler i tråden som haft svårt att få syskon, så antog att det inte var så i ert fall (kan ha missat det om du skrivit om det under senare år). Beklagar det, vet hur skit det känns. Såklart har man rätt att vara trött på att vara gravid till slut ändå, fast det tagit tid att bli gravid igen. Det är ju ett jobbigt tillstånd :( men du borde kunna må bättre tycker jag...ge dig inte utan att få bli utredd ordentligt av läkarna! Blutsaft är mitt enda tips för övrigt, allmänt stärkande och bra för järnvärdet.

  • Äldre 13 Jan 19:03

    Tack! :)

    Sekundär barnlöshet verkar vara någorlunda vanligt när jag läst i lite olika forum, på nätet osv. Väldigt jobbigt är det ju att försöka o försöka o inget händer. Vår gyn säger också att vi har sååå fina värden så jag kan bli gravid när som helst. Det minskar ju inte längtan precis, och pressen varje menscykel. Hoppas på att slippa leva detta liv längre nu med att räkna dagar, ha sex på de rätta dagarna, tjuvtestande före varje BIM osv. :)

    Härligt för er att det tog sig till slut, antar att det tog sig naturligt? Hoppas tiden går snabbt nu för er så kommer hen snart till er!

  • Äldre 17 Jan 09:50

    Mel: känns det bättre nu sedan i måndags?

  • Äldre 18 Jan 07:56

    Ja humöret är ju himla viktigt! Mår man bra psykiskt så kan man stå ut med mycket :)

  • Äldre 12 Mar 10:45

    Sökte på majmammor gruppen på fb men hittade ingen, är det startad ännu?  Går gärna med!

  • Äldre 12 Mar 21:21

    Sisådär, nu är jag med :)

Svar på tråden MajMammor 2007 15