Inlägg från: 2små2stora |Visa alla inlägg
 • 2små2stora

  MajMammor 2007 15

  Mevea skrev 2011-12-18 13:35:37 följande:
  Vad skönt!

  Jag tittade ju in snabbt, men har haft häcken full med skolan. Sitter just nu med returer på labbar. Enligt mig helt onödiga returer, men så är det när man är två och den ene gör lite som den vill...

  V har börjat lägga sig till med bebisspråk. Och gud vad irriterande det är!

  Är ni alla klara med julklappar och så? Jag måste ut i veckan och handla det sista. Är otroligt dåligt förberedd, men har inte haft tid.  
  Jag har knappt börjat. Har haft fullt upp med skolan jag med och sjuka barn. 
  ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07, William 100904~~
 • 2små2stora

  När det ekar tomt på kontot är det svårt att shoppa, saknar 2månaders vab från fk. De har drgit totalt 16tusen från lönerna men ingen utbetalning från fk än.


  ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07, William 100904~~
 • 2små2stora
  2Fina skrev 2011-12-19 13:05:07 följande:

  Hejsvejs på er!


  Jag läser lite då och då men har inte så himla mycket att skriva, eller så har jag det och det inte blir av

  Vi har jättejobbigt med Leya just nu, hon är trotsig till tusen, vi kanske också tar henne på lite fel sätt men det är inte alltid lätt att gissa sig till hur/vad man ska göra. Hon är så självständig i de flesta lägen, t ex så går hon ju på gympa nu och då lämnar man och kommer och hämtar efter en timme. När nu föräldrarna fick vara med en gång, då ville hon inte att vi skulle vara med utan försökte få mig att gå och sätta mig och titta på, hon vill liksom helst vara utan oss när det är meningen. Som när hon ska sova över hos någon så vill hon helst inte att man ringer och säger godnatt.

  Dock har hon blivit så himla mörkrädd, hon vågar inte vara i något rum själv överhuvudtaget, ibland undrar vi om det är någon uppmärksamhetsgrej samtidigt.... men man kan ju inte säga det utifall det inte skulle vara så. Får hoppas rädslan går över till våren då det blir lite ljusare igen.


  Johanna har också blivit mörkrädd, från att ha somnat i ett helt mörkt rum med dörren stängd ska den nu vara öppen och lampan tänd,
  ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07, William 100904~~
 • 2små2stora
  Mevea skrev 2011-12-19 20:49:08 följande:
  V är också lite mörkrädd numer. Är nog åldern, storasyster var likadan i den här åldern. Just nu har dom en stjärna i fönstret som lyser natten igenom. Sen blir det att skaffa en liten lampa till fönstret.

  3bus: var tråkigt att dom är så sega på fk. Jag är glad att jag aldrig haft problem med dom.
  Mina problem har berott på mig själv Så dom har ju varit lätt lösta iallafall...
  Vad läser du nu? Läser du samtidigt som du jobbar?

  Men det har varit dåligt med pengar för mig denna hösten. Men nu är det över och jag kan börja leva lite mer normalt igen.

  Para: ja, det är ju helt klart smidigt med Internet. Bara jag som varit otroligt seg även  på den fronten och nu litar jag inte på att det lär hinna komma i tid, så nu blir det affärer...

  Barnen är hos sin pappa nu och han ringde förut: -V säger att han har din bankdosa här. Han ville skoja...
  Som tur var så har han inte hållt på att trycka på knapparna iallafall! För jag hinner inte till banken för att fixa ny nu Men V har kommit in i att han vill busa hela tiden. Håller på med hyss och så säger han: men jag är så busig. Jag vill bara skoja med dig! med bebisröst

   Puh! Jag tycker det är jättekul att plugga igen, men jag hamnar så lätt efter. Just nu har jag knappt hunnit öppna kursboken och har tenta om ca en månad i BioKemi! Tjohooo!
  De har inte varit så sega tidigare. Vet inte vad det sitter i men får väl ringa och tjata i morgon igen. 

  Jag läser till barnsjuksköterska på distans på halvfart i alla fall var det det som stod i kursbeskrivningen. Men hastigheten kan nog diskuteras. 
  ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07, William 100904~~
 • 2små2stora
  Mevea skrev 2011-12-19 21:00:55 följande:
  Ja, det kanske hänt något.

  Ah, kul. Är det snabbare eller långsammare än du tänkt dig? Jag började läsa på heltid, distans, men gick ner till halvtid för jag hann inte med. Fast kommer avbryta den här utbildningen och läsa något annat. Vet dock inte vad, men jag vill inte fortsätta med kemi iallafall. 
  Sista kursen har nog varit på heltid
  ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07, William 100904~~
 • 2små2stora
  Linthe skrev 2012-01-04 11:07:24 följande:
  God fortsättning allihopa. Hoppas ni har haft en bättre start på det nya året än mig.
  Kom till jobbet i måndags och fick reda på att min provanställning inte kommer att bli en tillsvidare anställning i februari som jag hoppats på pga av att det är för lite att göra på kontoret. Fick istället gå direkt med full lön månaden ut så det var bara att vända och åka hem igen något chockad eftersom jag inte fått nån förvarning om läget.
  Som tur är så ville mitt gamla jobb ha tillbaka mig så jag slipper gå arbetslös, får väl börja där igen till månadsskiftet eller nåt, har inte fått startdatum än men de har ju uppsägningstid 1 månad på hon som är där nu (men som inte fixar jobbet så bra). Skulle dock få komma in lite parrallelt med henne så vi kan få ordning på alla rutiner och papper igen. Blir ju 75% igen och att pendla och bo borta ibland men det får lov att gå tills jag hittar annat jobb på närmare håll.
  Trist att behöva börja pendla igen men samtidigt skönt att du inte behöver vara arbetslös
  ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07, William 100904~~
 • 2små2stora
  mumia skrev 2012-01-07 22:46:44 följande:
  Jag och Jolina går inte så bra ihop nu för tiden Jag är rätt lättretlig och stör mig på allt hon gör. Och hon är proffs på att reta upp mig också, vet precis hur hon ska uppföra sig för att jag ska gå i taket. Kaxig och störig, högljudd, lyssnar inte på vad man säger och är allmänt tjurig. Jag blir tokig! Grinsippa är hon också. Jag vet att man ska uppmuntra till att våga visa känslor men jag blir så jävla trött på att det ska grinas och tjutas jämt och för allt. spelar ingen roll om hon blir besviken, arg, riktigt ledsen eller bara lite irriterad....grin grin grin!

  Så....beklagar ego- gnällinlägg!!
  gnälligt värre här med.
  ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07, William 100904~~
 • 2små2stora
  2Fina skrev 2012-01-21 13:04:29 följande:
  Hej hej, Blindness/Darling pink här, jag passade på att byta signatur nu när det var gratis

  Hur är läget med alla?  
  3busfrön här

  Nu börjar barnen återhämta sig från förkylningen de drog på sig efter 1 vecka på dagis.  
   
  ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07, William 100904~~
 • 2små2stora
  2Fina skrev 2012-02-10 06:44:18 följande:
  Vad duktig hon är! kul för henne och bra morot

  Här har Billy haft krupphosta ett par dagar och nu har Leya också börjat låta som en hund, Billy har haft jobbigt inatt så han blir hemma idag. Leya vill dock till dagis så jag vet inte riktigt.... tycker det är jättesvårt när man vet att någon av oss ska vara hemma med Billy och så lämna Leya på dagis, känns lite mysko, hur många gör så liksom? Men jag tror vi lämnar henne där och kanske hämtar henne tidigit istället....
  Så gör vi ofta lämnar ett barn och har det andra som är sjukt hemma. Hur kul är det att vara hemma med sitt sjuka, gnälliga syskon. Då är det bättre att gå och leka några timmar och sedan komma hem och äta mellis.
  ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07, William 100904~~
 • 2små2stora
  mumia skrev 2012-02-11 21:12:47 följande:

  Nu ska ni få höra nåt tragiskt, jättetragiskt men jag kunde inte annat än garva först: Jolina och jag blev osams vid nattningen varpå jag blev arg och hon ledsen. Denna gång hade dock tösen rätt, det var helt obefogat av mig att bli arg så jag lägger mig och ber om ursäkt efter konstens alla regler och säger till slut "jag ska försöka bättra mig....usch vad jag är en dålig mamma" Jolina svarar då: "mmm....ja, men så dålig är du ju inte, du är ju bra på att diska och dammsuga"


  Ibland är de för härliga
  ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07, William 100904~~
Svar på tråden MajMammor 2007 15