• Äldre 11 Feb 08:52
    152504 visningar
    2830 svar
    2830
    152504

    MajMammor 2007 15

    Hoppsan vi glömde visst att hålla koll på tiden.

    Här samlas vi mammor som fick våra godingar 2007 som visar sin egen vilja och vi fyller på skaran av barn med syskon.

    Men det är majmammor 2007 vi är {#lang_emotions_smile}


    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • Svar på tråden MajMammor 2007 15
  • Äldre 29 Apr 11:15
    2små2stora skrev 2010-04-29 11:10:55 följande:
    Har det börjat någon liten på dagis nyligen.
    Började en 1-åring på dagis i februari - men honom är hon mer storasyster åt.
    MEn iofs så har hon pratat mycket om bebisar senaste tiden - eftersom så många får syskon och dant. Så kanske bara är det
  • Äldre 29 Apr 11:20

    Jag gillar deras rum och möbler, för att variera sig från IKEA;

    http://www.cilekmobler.se/

  • Äldre 29 Apr 11:21
    memba skrev 2010-04-29 11:20:28 följande:
    Jag gillar deras rum och möbler, för att variera sig från IKEA;www.cilekmobler.se/
    Å gillar sängen i Playful, med rutchkana, men då gäller det att man har plats!

    Stackars lilla J, K har haft förklylningsastma, och har, men mycket bättre sedan vi flyttade till Svea! Du får stå ut med mycket du Carina ...
  • Äldre 29 Apr 11:26
    memba skrev 2010-04-29 11:20:28 följande:
    Jag gillar deras rum och möbler, för att variera sig från IKEA; www.cilekmobler.se/
    Nej ikea är inget "roligt". JAg ville inte ha den, men enda som fick plats, så ska försöka piffa upp den lite istället
    utrymmet är ju första prio trots allt, så jag får väl bita mig i tummen och strunta i att jag tycker det finns mycket finare
  • Äldre 29 Apr 13:06
    2små2stora skrev 2010-04-28 20:56:11 följande:
    Vad säger sambon nu då? Nu är vi hemma igen efter en natt på sjukhuset.
    Ja du...jag charmade ju för fullt för att få till det igår kväll när jag kom hem från jobbet....men han blev rädd, vågade just nu (genomskådade väl mig och var väl medveten om ÄL ) så inte bidde det nå helhjärtat.
    Jag tror (eller så är det hoppet som får mig att tro) att han vill...någongång...men han vågar liksom inte säga "OK, nu kör vi!" Jag vill inte tjat mer nu för det har bara motsatt effekt men jag inflikar ju då o då att: 1 - den ska gödas i nio månader också...hallå tiden går. 2 - även om vi börjar försöka så är det ju långt ifrån säkert att man lyckas på en gång, dvs det är verkligen dags att åtminståne börja skjuta skarpt!

    Ang. födelsedagspresenter så blir det nog inget speciellt från oss, i paketväg. Far och farfar håller på att bygga lekstuga nu, och så ska det bli sandlåda och gungställning med klättertorn och rutchkana. Och så tänkte vi köpa en cykel men den får hon redan nu i helgen. Så det blir så mycket ändå som liksom är presenter till henne även om hon inte förstår det, så det blir nåt litet bara så hon får öppna paket
    Jolina är helt underbar!
  • Ms Leia
    Äldre 29 Apr 18:30
    Memba: Kul att höra att du väntar en liten, löste sig allt med pappan sen?

    Heoo: Hej! En fyra? Du hade väl två tvillingtjejer bara innan? :)

    Mumia: Jag funderar och funderar på när vi ska, har haft problem med flertal bihålsinflammationer som satt sig kronisk samt huvudvärk varje dag mellan slutet på september - mars. Nu är huvudvärken lite bättre.. Ska träffa läkare för diskussion om operation av bihålor samt neurolog pga att de tror jag haft en inflammation i en nerv, därav huvudvärken.har mått riktigt dåligt och varit deppig osv..... så därför tvekar jag till om jag ska ge mig på en graviditet nu... Annars var det tänkt att sätta igång nu.
    Tycker också allmänt att beslutet om nr 2 är svårare än 1an. Nu har man redan ett barn. Men jag vet att jag vill ha två, men känns inte som jag kommer bli mer redo än så här... fast jag väntar på att bli mer redo. Är ju sugen o så, men jag vet inte.. Får kanske bli verkstads start snart :) Samtidigt är det väl svårt o förstå att man kan älska ett till precis lika mkt. Det är ju så bra som det är nu.
    ♥ Tilly heter hon ♥
  • Ms Leia
    Äldre 29 Apr 18:34

    Är så glad för Tilly har slutat med napp! Har sagt att hon ska sluta innan 3 år, och häromkvällen hittade vi inte nappen hon haft, så jag sa att den har ekorren kommit och tagit nu när du snart är tre år, för då behöver man den inte. Har sagt det i några veckor att snart kommer han.
    Hon somnade utan att gråta den kvällen men det tog tid, och sen var det inte mer med det! Helt otroligt... :) Hon har fortfarande sin filt såklart och det räcker ju.

    Utan blöja har hon varit sen november.


    ♥ Tilly heter hon ♥
  • Äldre 29 Apr 20:11
    Syrra, usch jobbigt med astman Leya ska få en baddocka när bebisen kommer hem från bb, en med samma kön som bebisen så hon kan få dona med den samtidigt som jag donar med bebisen, så klart kommer hon att få vara med också

    VILL NI VETA VAD HEMSKT!! Jag har fått löss för första gången i mitt liv, det har kliat lite till och från i en vecka, sambon kollade lite snabbt för några dagar sen men såg ingen. Idag blev Leya hemskickad från dagis pga att dom sett en lus. Hon har genomgått kuren och nu kollade jag när hon hade somnat och jag hade också! Inte konstigt det har kliat...  Så nu sitter jag med smet i håret och väntar på att få duscha av det.... urk! Pinsamt fast inget att göra åt!
    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 29 Apr 20:17
    2Fina skrev 2010-04-29 20:11:38 följande:
    Syrra, usch jobbigt med astman Leya ska få en baddocka när bebisen kommer hem från bb, en med samma kön som bebisen så hon kan få dona med den samtidigt som jag donar med bebisen, så klart kommer hon att få vara med också VILL NI VETA VAD HEMSKT!! Jag har fått löss för första gången i mitt liv, det har kliat lite till och från i en vecka, sambon kollade lite snabbt för några dagar sen men såg ingen. Idag blev Leya hemskickad från dagis pga att dom sett en lus. Hon har genomgått kuren och nu kollade jag när hon hade somnat och jag hade också! Inte konstigt det har kliat...  Så nu sitter jag med smet i håret och väntar på att få duscha av det.... urk! Pinsamt fast inget att göra åt!
    Vad trist med löss. Hoppas att ni blir av med dem på en gång. 
    Johanna går runt och säger att hon också har en bebis i magen och igår låg hon med huvudet på min mage och gosade med bebisen
    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • Tess82
    Äldre 29 Apr 20:33

    Köpte en sandlåda idag som Linnea ska få i present. Bara en sån liten i plast med lock till 199 kr på leksaksaffären. Tänkte att det är bättre än ingen för hon älskar att gräva i sanden. Vår gård lutar överallt i princip så det är svårt att hitta en bra plats för nånting större.


    Linnea -07
Svar på tråden MajMammor 2007 15