Inlägg från: Kavat |Visa alla inlägg
  • Kavat

    MajMammor 2007 15

    mumia skrev 2010-07-31 21:06:10 följande:
    Enats och enats, jag har väl en känsla av att det blir någon gång i alla fall numer och inte aldrig, och det är ett steg i rätt riktning. Men han var väl inte direkt skälarglad när jag berätta att mensen var sen.

    Idag har jag haft en skitdag! Har inte klarat av tösen alls, retade mig på allt och var på uruselt humör. Som tur var har Tobbe varit närvarande och tagit det mesta med tösen för han hade väl viss förståelse att jag var nere och på dåligt humör både av hormonella skäl och av besvikelsen över att mensen kom.
    Men då hoppas jag att han förstår mer hur mycket du längtar! Hoppas snart att det är din tur igen!
  • Kavat
    2Fina skrev 2010-08-04 10:17:26 följande:
    En bild på mina sötnosar
    Vilken sötis! Vad härligt hår!

    Jag har fått två lite fjuniga hitills. Maken var "kal" och jag hade massor av hår. Så hans anlag har slagit igenom på båda hitills. Får se hur nästa blir, men räknar med en fjunis.
  • Kavat

    Japp, i fredags morse fick vi en liten kille, 51cm och 3445g. Hjärta
    Förlossningen gick toppen, trots att det inte blev som man trott. Allt avstannande när vi var inne på förlossningen. Lustgasen funkade iinte alls denna gång så fick eda tidigt. Så fick värkstimulerande och sen satte det fart, från 3 cm till ute på en timme! Men sprack inget. Barnmorskan hann inte få på sig hanskarna ens!
    Nu mår vi toppen men är rätt trötta och har värsta träningsvärken pga krystning sittandes halvt på ett uppochnerpåvänt bäcken och halvt på min ena hand i en vanlig säng.

  • Kavat

    Tack för alla grattis!

    Här blev det lite körigt minst sagt. Fick feber och feberfrossa i 2 dagar, förmodligen av att mjölken sattes igång. Liten äter precis hela tiden, har glömt hur det var med bebis, även om jag vill minnas att de andra två gjorde det också i början. Men nu tror febern är på bättringsvägen.

  • Kavat
    RosaNapp skrev 2010-08-15 22:07:03 följande:
    Intra: tiden går fort, redan så stor!

    K Kavat: grattis

    Jag hinner inte med fl längre. Har fullt upp på dagarna med att komma iordning och  helt enkelt bara vara med barnen...

    V har kommit in i en period där han är om möjligt ännu tröttare. hur han ska orka förskolan har jag ingen aning om. Han ska börja den 23. På samma avdelning som storasyster så han känner redan till alla förknar och så. Bra det.
    Men han är familjens pajas, det är helt klart. Roar allt och alla med alla möjliga upptåg och bus . Lillebror A är ju inte sen med att hänga på heller.

    syrra: trevligt med nytt hus.
    Tack!
    Du, har de kollat gluten på honom? Kommer inte ihåg riktigt vad i fick testat, men något är ju knas... Gluten är ju det som är vanligast förknippat med trötthet, men annat kan ju också göra det. Hur går det annars med utredningen?
  • Kavat
    Överbandsfürern skrev 2010-08-14 10:00:19 följande:
    ohh. massa grattis till er

    3bus: har du lika besvärligt med sd denna gång?
    Tack!
    Kul att se dig igen! Vad roligt det låter med Me&I!
  • Kavat
    Melisabeth skrev 2010-09-03 16:10:58 följande:
    JAg känner mig snarast som ett fån - "Hej, kommer ni ihåg mig, jag jobbade hos er för 6 år sedan!"
    Vore lite pinsamt om de 1. Inte kom ihåg 2. Kom ihåg och inte trivdes lika bra med mig som med dem

    Ja, ni ser ju själva hur tankegångarna går - stressfaktor Allan liksom
    Eller... "hej, ni kommer kanske inte i håg mig men jag jobbade hos er för 6 år sedan och stortrivdes.." *håller tummarna!*
  • Kavat
    2Fina skrev 2010-09-07 16:14:48 följande:
    Jo, det är spännande

    Sitter och kikar lite på ringar nu, tror ni man kan ha en "förlovningsring" som vigselring, hittade en snygg på nätet men benämningen är just "förlovningsring", vad är skillnaden liksom?
    Ååå, vad kul! Grattis! Skål

    När vi skulle förlova oss och tittade på ringar fick jag nästan en utskällning av juveleraren för att jag hade tänkt mig en slät ring till vigselring och han förklarade mycket tydligt att vigselringar har stenar i sig. Jag fick faktiskt med stenar tillslut ändå.
    Nu spelar det ju ingen roll bara man är nöjd själv.
  • Kavat
    2Fina skrev 2010-09-21 09:14:54 följande:
    Tanucik, ja det är rätt smart tycker jag klart magen behöver glass liksom

    Syrra, vad bra att det funkar! Leya stoppar då och då in ett finger och suger på nu och jag frågade henne igår om hon saknade napparna och det gjorde hon sa hon men hon vill absolut inte att jag ska köpa nya nappar åt henne

    Zas, grattis till Leo, tänk vad fort tiden går!!!

    Leya är fruktansvärt trotsig och allt kretsar kring henne, antar att det är vanligt men det retar gallfeber på mig att hon inte tänker på nån annan än sig själv... hoppas hon lär sig lite ödmjukhet snart Ofta är det bara "men jag ville...", "men jag vill!!!" osv osv....
    Oooo, en till trotsig 3-åring som fått syskon. Här görs ALLT tvärtemot... Om det görs något..
Svar på tråden MajMammor 2007 15