Inlägg från: Melisabeth |Visa alla inlägg
  • Melisabeth
    RosaNapp skrev 2010-05-04 13:24:28 följande:
    Evsi: läste i gamla tråden, grattis Intra: grattis till Eddie Några fler som fyllt? Har inte varit inne och läst så mycket på sistone. V har börjat klaga på ont i fötter och ben så jag gissar på växtvärk på honom nu. Och så tittar han på mig, pekar på magen och frågar: varför har du fortfarande bebis i magen? Sorry för ego, har inte tid att sitta och läsa ikapp allt eller kommentera...
    Nejmen, menar du att man inte har massa tid när man har 4 barn varav en nyfödding.. märkligt
  • Melisabeth

    Isabella åkte sån där som går på guppig räls runt runt i somras, eller höstas. Hon såg gravallvärlig ut, så vi trodde hon var rädd eller uttråckad. Men hon var bara väldigt fokuserad för det var tydligen jätteskoj och hon skulle itne gå där ifrån utan åka mer.

    Bakar tårta till kalas imorgon. Kunde inte bestämma mig för vilken, så blev 2 omgångar. Så idag är det fullt ös med tvätt i tvättstugan, baka, städa och allt annat nödvändigt.


  • Melisabeth
    Sötboll skrev 2010-05-18 10:27:59 följande:
    Mel: oj vad svårt... tur att inte vårt dagis kräver sån´t ännu i alla fall... Vi har heller inget sån´t hemma. Men en del leksaksaffärer har väl prinsessklänningar och sån´t sött till maskerad?
    Det har de säkert. Känner dock inte för att sätta på lillan nått sånt
    Hon är inte riktigt den prinsessiga typen, och det brukar vara massa flufff och annat obekvämt på

    Hittade en bit päls som jag nog tänkte rulla in ungen i och kalla henne för grottmännsika
Svar på tråden MajMammor 2007 15