• melina80

    BF Oktober 2010 efter IVF

    JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT ETT PLUS!!!
    Har BF 19 Oktober - 10
    Någon mer Oktober??


    Det här är min första graviditet och det hade varit kul att ha någon att prata med under resans gång..


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-02-18 20:31
    BF

    natta80gbg 19/10
    jelina068 25/10
    Gulapilen 25/10
    Mikafikaa 27/10
    trifolium -----

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-02-20 10:50
    Glittran 10-15/10
    Ewa 16/10
    trifolium 25/10

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-12 18:18
    ny lista :)

    BF 16/10, Ewa 32 år, nästan Göteborg, första barnet
    BF 17/10, Glittran 38 år, Göteborg, andra barnet
    BF 20/10, natta80gbg 29år onsala, första barnet
    BF 25/10, Trifolium 31år Uppsala, första barnet
    BF 25/10, Jelina 34år Göteborg, tredje barnet
    BF 25/10, Mrs Sara 29 år Luleå, första barnet
    BF 27/10, Mikafikaa 28år Stockholm, första barnet
    BF 28/10, Lena 74 35 år Norrköping, andra barnet
    BF 4/11, ElsaT 38år Norrtälje, första barnet
  • Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF
  • Jelina068

    Idag har jag varit illamående till å från på jobbet, haft växtvärk oxå. Tror att blödningen igår inte var nåt farligt men det är ändå skönt att få komma in på ett VUL på måndag.

  • IdaVi

    Visst är det jobbigt att vara ovetande? Jag är orolig för det känn som mina "symptom" försvunnit. Växtvärken känns knappt längre (iofs kan det bero på att jag igår var på tjänsteresa från 07.00 och inte hemma förrän 22.30 så jag hinner väl inte känna efter). Brösten är inte heller så ömma.
    Men idag känner jag lite molvärk - thank God!
    Och under min förra gravid så tog jag ju hormoner också som gav mig mer känningar så det kanske inte är så konstigt!?

    Glittran & Jelina: Skönt att ni mår bättre nu!!

    Nån som ringt till MVC ännu förresten? Förra gången väntade jag till efter VUL och då tyckte de jag ringde för sent. Tror jag ska ringa på måndag.


    ~ Ida 21/10-08 ~
  • melina80

    trifolium - tack för tipset!!
    det känns mycket bättre nu när jag äter typ hela tiden.

    gula pilen - jag är upp hela nätterna och kissar säkert 5 gånger varje natt.jag har en kula på morgonen och på kvällen har jag en jättemage :) och nu har jag börjat må illa :( men det är bara skönt att få lite sympton för då e det ju nån där.

    jelina - det låter lovande!!


     

  • Frozen

    Lena, jag har faktiskt redan ringt MVC, var lite orolig att jag inte skulle få gå där jag vill om jag ringer för sent och fick en tid 4 veckor senare. De verkar ganska poppis så jag är glad att jag ringde när jag gjorde och kommer ha första träffen i v9.

    Jelina, va skönt att det verkar som att blödningen inte var så allvarlig, håller tummarna för att fortsätter gå åt rätt håll.

    Jag känner inte av så mkt symtom längre, en del känningar i magen bara, men jag har inte börjat gå på toa oftare ännu eller blivit illamående direkt. Magen sväller dock lite mer på kvällarna.

    Använder ni fortfarande proggisar eller crinone gel? Jag har två gel kvar och tänkte att jag kan använda upp dem och sen sluta, det kan väl inte skada att ta ett pardagar extra, även om jag har för mig att de sa att jag skulle använda dem fram till TD, i tisdags?

  • IdaVi

    natta: Urk!! Så hade jag det också under min förra graviditet. Fick ofta äta 2 frukostar och tandborstningen var en utmaning varje gång Men det går ju över som tur är

    Mika: Härligt!
    Jag ringer nog på måndag för jag vill ha samma BM som förra gången. Är det ert första barn?
    Jag kör helt ostimulerat och slipper vaggisarna den här gången vilket är skönt. Sist fick jag fortsätta med dom till vecka 12 om jag minns rätt, plus Progynon.

    Nån som vet om inskrivningen till MVC blir senare med andra barnet förresten?


    ~ Ida 21/10-08 ~
  • Frozen

    Det vårt första så allt är ju liksom nytt och jag har inget att jämföra med. Vi gjorde FET i naturlig cykel men fick ändå ta crinonen efteråt. Men som sagt, om vissa använder dem till v 12 kan det ju inte skada om jag tar mina två sista oxå :) Tycker inte att de är speciellt jobbiga, bara en kräm man sprutar in en gång om dagen på morgonen och som inte kladdar. Får bara lite vattninga flytnigar av dem, så ibland när man känner att det "rinner till" blir jag orolig att det ska vara en blödning och springer och kollar, men än så länge är det bara vitt eller genomskinligt

  • Chrissy75

    Vad skönt att alla verkar oroa sig mindre nu!

    Nu har jag också börjat må illa och då känns det lite verkligare! Dessutom är jag väldigt doftkänslig och helt sjukt trött.

    Jag tror att inskrivningen är som vanligt. Själv fick jag i och för sig tid ganska sent, i april då jag är i vecka 11+1, men det var bara för att de inte hade tider tidigare. Så ring och boka!

  • IdaVi

    Mika: Kul, då får ni gå "föräldrautbildning" och sådär! Bör ju inte vara nån fara att fortsätta med gelen tycker jag. Vaggisarna rann ut och det blev som stearin i trosorna. Inget trevligt alls!

    Chrissy: Oj, bäst jag ringer då! Beror säkert på var man bor och så. Usch, doftkänsligheten är inte kul! Har en kollega som lagar mat i vårt pentry så det osar massor. Men än så länge går det bra, men blir det värre kommer jag förmodligen inte kunna äta i lunchrummet


    ~ Ida 21/10-08 ~
  • Gula pilen

    Har inte kännt av lika mycket symtom idag. Vill må illa! Lite knäppt är det. Känner bara att magen spänner ut sig. Har fått rekommendationer att ringa MVC för att få en tid till v9-11. Hade tänkt vänta till efter VUL men det är väl lika bra att ringa på en gång. Ska försöka ringa imorgon. Känns lite läskigt eftersom mycket fortfarande kan hända. Men så kanske man kommer att känna hela graviditeten?

    Hoppas på mer symtom imorgon. På lördag går jag in i vecka 7!!!

Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF