Inlägg från: Jelina068 |Visa alla inlägg
  • Jelina068

    BF Oktober 2010 efter IVF

    Lena, jag kände inte av Hav.Förgiftningen nåt vidare förra gången. Det var mest protein i urinen, sista mätning varpå 6,7 eller nåt. Hade högt blodtryck någon enstaka gång. Värst var det väl för lillan som fick dåligt med näring pga nedsatt flöde i navelsträngen men det tog hon igen så fort hon kom ut ifrån magen Elsa, hoppas kvällen blev fin.
  • Jelina068
    GRATTIS Trifolium till prinsen. Skönt att förlossningen gick bra. Vi väntar på en lite förlossningsberättelse och självklart hur lillprinsen mår
  • Jelina068
    IdaVi skrev 2010-10-04 22:22:20 följande:
    Puh vilka förvärkar jag har! Så här började det dagen innan Ida föddes sist. Men det värsta är att det lika gärna kan klinga av och sen dröja flera veckor innan det är dags

    Elsa: Fy vad jobbigt det låter! Hoppas det blir bättre snart! Jag har ju ofta ryggskott och vet hur besvärligt det kan vara att ha sådär ont

    Nu ska jag lägga mig och läsa en bok så får vi se hur kroppen mår imorgon. Sov sött allihopa!
    Spännande, hoppas det är på G.

    Själv har jag tre veckor kvar och tänker på förlossningen flera gånger om dagen och önskar att det är dags men inser samtidigt att jag aldrig varit med om en förlossning som startar själv och varför skulle jag ha turen att den ska göra det före BF.
  • Jelina068

    Grattis igen Trifolium Lena.
    Med stora tjejen blev jag igångsatt 11 dagar före BF pga havandeskapsförgiftning. Jag kände inte direkt av den men  det påverkade flödet i navelsträngen och dottern vägde bara 2415g när hon kom ut med snitt 10 dagar före BF.
    Andra förlossning sattes igång på BF+15? med sån där ballong som Trifolium berättade om, men det hände inte så mycket, fick stanna kvar på BB över natten för dom skulle ta hinnorna på morgonen efter.
    Efter dom tagit hinnorna så fick jag värkstim.dropp. När klockan var 01.30 och jag bara öppnat mig ca 1cm sen morgonen (öppen ca 4cm totalt), tappen hade dock utplånats under dagen om jag minns rätt, så bestämde doktorn å jag att vi snittar igen. Jag var då helt slut både fysiskt å psykiskt.

    Men nu efter två snitt har jag fått OK att föda vaginalt OM förlossningen startar av sig själv, så det vill jag ju gärna. Kanske det är därför jag tittar på toapappret med förhoppning varje gång jag varit på toa eller så fort jag får en förvärk så tittar jag på klockan. Men samtidigt så tror jag inte förlossningen startar före BF om den startar av sig själv över huvud taget.

  • Jelina068

    Tack för tummarna. JAPP tänkte satsa på tredje gången gillt.

    Visst känns det overkligt att det är såpass nära samtidigt inte tillräckligt nära

    Elsa, skönt att du är superladdad

  • Jelina068
    Ewa, jag var oxå hängig igår, allmänt krasslig med svag huvudvärk. Hängigheten/krasslig försvann vid  15-tiden sen var det bara den svaga huvudvärken kvar.
     
    Skönt Elsa att bli sjukskriven, men visst är det trist att inte kunna göra det som behövs där hemma.
  • Jelina068

    Nån som klockar värkar än? Tycker det är dags att det kommer nån mer bebis här snart, eller ska vi satsa på en och samma dag hela högen hihi.

    Har tryckt lite baktill idag, nån enstaka förvärk och "drag" ner över insidan av vänster lår. Annars såååå lungt. 2 veckor kvar nu och om bebis inte kommit före en 28:de, vilket jag misstänker att den inte kommer göra, så ska BM göra en hinnsvepning om det går.

  • Jelina068

    Min BM på mvc ska göra det. Förra grav ville hon inte ens se om jag var öppen för hon vill inte "reta upp" sa hon. Men nu frågade jag henne om hon kan göra det så jag får en chans till att få igång en förlossning. OM tappen inte är mogen ska hon ringa upp till förlossningen och rådgöra med dom om jag ska vänta längre eller om dom ska snitta igen eller hur vi ska göra. VILL FÖDA vaginalt helst, men vill ju inte ha ont

  • Jelina068

    Tack Lena, det hoppas jag självklart oxå på men jag tror tyvärr att det inte kommer komma igång själv före hinnsvepningen iallafall och en hinnsvepning behöver ju inte betyda att förlossningen drar igång heller.

    Det är inte försent att börja dricka hallonbladste, själv så blandar jag i samma kopp hallonbladste lösvikt med en påse hallonbladste från hälsokost bara för jag tycker smaken inte är nåt vidare på lösvikten. Men tyvärr så glömmer jag att dricka téet men har druckit tre koppar (nästan) på två dagar. Ska nog göra en kopp nu direkt när jag ändå tänker på det.
    Det ska ju även vara bra att dricka efter förlossningen.

  • Jelina068

    Har sen igår varit väldigt trött. La mig i sängen vid 10-tiden idag och låg vaken en stund men somnade nog inom en halvtimme, vaknade till vid 11.45 och funderade på vad jag skulle äta till lunch, när jag bestämde mig att nu får jag allt ta att gå upp var klockan helt plötsligt 14.00. Jag märkte inte att jag hade somnat om

    Här letar jag alla symtom på att nåt kan vara på gång, hihi. Mitt järnvärde har varit OK hela tiden, kollade senast i fredags.

    Är nån av er andra mer trött än vanligt??

Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF