Inlägg från: Mrs Sara |Visa alla inlägg
  • Mrs Sara

    BF Oktober 2010 efter IVF

    Tack för era tummar, allt har gått riktigt bra idag. Var lite jobbigt att vara med när hon skulle sövas och vid uppvaket...
    Jag har verkligen en tapper dotter, när hon skulle få alvedon och lugnade innan operationen så sväljer hon bara den. Och sen när narkosläkaren skulle sätta kanylen så skrattar Cornelia, inte som alla andra barn
    Inte en tår har det kommit idag för henne. Hon blev däremot frustrerad då inte hennes ben ville lyda henne efter operationen...
    Nu har hon i alla fall rör i öronen och så har de tagit bort hennes polyper. De var alldeles för stora för ett barn i hennes ålder. Inte undra på att hon har snarkat.
    Nu hoppas vi att hon får tillbaka sin hörsel och att hon slipper vara så sjuk hela tiden.

    Ida: Vi förberede henne inget då hon bara är snart 1,5år


    Varje litet steg tar mig närmare målet
  • Mrs Sara

    IdaVi: Dagen efter operationen var hon ganska trött och ville vara lite mer i famnen än i vanliga fall. Men idag 2 dagar efteråt så är hon nästan som vanligt förutom att hon dregglar jätte mycket och snoret rinner, men jag gissar att det beror på att de har retat hennes slemhinnor..
    På vårat sjukhus var personalen jätteduktiga på att även komma ihåg mig. Efter nersövningen så frågade de hur jag mådde och klappade mig lite på axeln. Kändes riktigt bra.
    Cornelia blev inte illamående efter narkosen men vad jag har förståt så är det vanligt att de blir det. Så de rekomenderade att ge mycket sött efteråt för då gick visst narkosen ur kroppen fortare.

    När jag var yngre så fick de operera bort mina halsmandlar och polyper och det gjorde riktigt ont i halsen, så mitt tips är att ladda upp med en massa glass
    Jag hoppas att allt ska gå bra med Idas operation.


    Varje litet steg tar mig närmare målet
  • Mrs Sara
    Pemberly: Åh så spännande med nytt försök! Håller tummarna!

    Ida: Hur gick operationen? Jag håller med dig, känns precis som nyss våra små föddes.

    Här började vi med inskolningen i måndags och det går riktigt bra. I fredags så sov hon middag där. Hoppas att det fortsätter att gå lika bra.
    Varje litet steg tar mig närmare målet
  • Mrs Sara

    Pemberly: Blir det samma läkemedel som du hade sist eller har du ändrat nåt? Spännande att få starta upp med allt igen.


     


    Idag: Vad skönt att op gick bra. Minns själv hur ont det gjorde i halsen efter de tog bort mina halsmandlar...


    Varje litet steg tar mig närmare målet
  • Mrs Sara

    Pemberly: Vad tråkigt att det inte gick vägen, men skönt att ni ändå har i frysen.


    Varje litet steg tar mig närmare målet
  • Mrs Sara

    Igår fyllde min lilla tjej 2 år, hjälp vad tiden har gått fort. Vi började fira födelsedagen på vårdcentralen då jag upplever henne som klumpig igen (hon var det för 3 veckor sedan och blev då inlagd då öroninflammationen hade satt sig på balansen)
    Hur som helst så fick vi åka vidare till sjukhuset där det konstaterades att hennes rör i öronen inte fungerar som de ska, så nästa vecka blir en ny operation av rör i öronen.


    Varje litet steg tar mig närmare målet
  • Mrs Sara

    Pemberly: Tummarna hålls självklart. Hur känns det nu?

    Operationen gick bra, det ena röret hade lagt sig på sidan och var svårt att få ut så det var nog därför hon har varit yr och gott in i saker. Nu mår hon i alla fall jättebra!


    Varje litet steg tar mig närmare målet
Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF