• mejola

    Vi som nu i tänker försöka igen efter att fått missfall

    hoppar in här om jag får, fick bekräftat senaste mf idag så dagen är väl inte på topp precis. Har ytterliggare mf i bakfickan men försöker se framåt


    ♥ ☆*★ www.plussa.devote.se ★*☆ ♥
  • mejola
    Linawb skrev 2010-03-15 08:03:12 följande:
    Lite pepp till er som försöker efter mf/ma... Jag hade mitt mf 15/2, idag exakt en månad senare, har jag plussat igen!! Borde vara ett äkta plus efs gravtestet varit neg emellan. Hoppas hoppas i alla fall! I så fall blir det ett litet decemberbarn!
    grattis
    men pepp vet ja inte, ja känner de mest tufft när andra plussar och inte en själv. mf i dec och hela kroppen protesterar än
    Men såklart de är verkligen kul för din skull (missuppfatta mig rätt, mena inge illa såklart)
    ♥ ☆*★ www.plussa.devote.se ★*☆ ♥
  • mejola
    Linawb skrev 2010-03-15 12:55:37 följande:
    Usch, jag vet hur det känns. Det tog 7 mån (kanske inte låter så långt men känns som hur länge som helst) att få detta plus och jag vet hur ledsen man blir när andra blir gravida till höger och vänster, utan att ens försöka, utan mer "ooops!"! Har dessutom haft en alldeles för kort lutealfas på 9 dagar så det har verkligen vart uppförsbacke. Din tur kommer snart igen!
    skönt att du inte tog illa upp kände att de lät lite galet men känns som man kan slappna av här i tråden och ni förstår ändå.
    7 månader är ju jättelång tid, 7 ggr man måste vänta och hoppas och få minus. Jobbigt med så kort, förstår om de missas väldigt lätt. 
    Men nu är de äntligen en bebis på g för er, håller alla tummar för er att de fortsätter lika bra
    ♥ ☆*★ www.plussa.devote.se ★*☆ ♥
  • mejola

    också fått mf 3 ggr på raken så en fjärde känns ju inte långt bort, när man väl plussar tar man ju inte ut något i förskott förs man ligger med bebisen i famnen. 
    En gång händer, två gånger är väldigt liten chans så de blir ju att man tänker om de då är tre gånger och de finns inge fel avd säger då att fjärde stannar.


    usch, de är så man bävrar sig för att plussa, ibland vill man nästan inte, för hur vet man om man klarar av om nått händer igen
    ♥ ☆*★ www.plussa.devote.se ★*☆ ♥
Svar på tråden Vi som nu i tänker försöka igen efter att fått missfall