Inlägg från: Retsina |Visa alla inlägg
  • Retsina

    Vi som nu i tänker försöka igen efter att fått missfall

    Hej, här vill jag också vara med!
    Jag måste börja med att beklaga allas missfall..usch och fy alltså!!!{#lang_emotions_cry}

    Vårt första (och förhoppningsvis sista!) MA upptäcktes i v 11 vid ett ultraljud, då hade fostret varit dött sedan v 8-9.
    Jag skrapades den 23 feb och går nu och väntar på att ÄL ska sätta igång igen.
    Allt verkar va lite upp o ner i kroppen, för när jag slutade att spotta för ett par dagar sedan så tog jag ett gravtest som fortf. visade plus - bläää, vad besvikna vi blev!!!
    Vi som hade tänkt köra på direkt innan mens!

    Jag som alltid är som en klocka i vanliga fall, får försöka ha tålamod och vänta..INTE min grej alls...{#lang_emotions_yell}... men det var väl lite för bra att ÄL skulle vara 14 dagar efter skrapning.

    Jag vill ju bli gravid igen NUUU!!!

  • Retsina
    Mamma Malin skrev 2010-04-10 11:43:19 följande:
    Hej! Beklagar ditt mf. Det är något man önskar att ingen skulle behöva gå igenom. Jag har sj gått igenom tre mf. Ett innan jag fick min son 07. Men efter en mens så blev jag gravid direkt och fick min underbara son!! De andra två kom direkt efter varandra ( sept-09 och januari-10) och det var tuuuuuungt. MEN det är bara att keep on! Jag har haft tre menser sen senaste mf och börjar misströsta rejält men har börjat äta bidrottningsgelekapslar och hoppas att de ska hjälpa mig! :) Jag hoppas att du snart får din mens och ÄL som vanligt och snart ska du se att ni är gravida igen och får ett underbart litet barn! Bara fortsätt att kämpa. :) Sj hoppas jag att vårat sexande dessa veckor har gett resultat för sexlust som attan fick jag av dessa kapslar!! Ha det bra och jag ska hålla mina tummar för att du snart ska få din lilla bebis! kram
    Åh, såååå tråkigt!!! Tre st mf...det räcker MER än nog med ett!!! =(
    Det är min stora mardröm att det ska bli ett mf till nästa gång...ryyys...
    Supernojig kommer jag att va om vi har turen att plussa igen!!!

    Men vilken tur att du ändå fick din son, då finns det ju goda hopp om att det snart ska bli en liten till! Och om du nu boostar dig med dessa kapslar, så MÅSTE det ju gå vägen snart, hrm...kanske ska testa dessa själv, för de verkar ju ha en angenäm effekt! ;)

    Jag har tre barn sedan innan och är självklart överlycklig för dessa, men det skiljer 8 och 10 år mellan de stora och vår minsta, och nu vill vi sååå gärna ha en liten till!

    Upptäckte vid mitt missfall att jag varit väldigt bortskämd med de andra tre graviditeterna. Blivit gravid pang på och inga mf. Nu blev jag ju i och för sig gravid fort även denna gång, men det slutade ju inte så bra...
    Läxan blir att aldrig ta nåt förgivet!!!

    Vi försöker sexa varannan/tredje dag nu fram till mens...ha ha ha, om det nu kommer nån inom överskådlig framtid! Det får man verkligen hoppas så man kan börja ha lite koll på Äl igen (och att vi inte "sliter ut oss" totalt =)!

    Varken jag eller min man tycker att detta rutinmessiga sexande är speciellt upphetsande! Vi garvar mest åt det känns det som. Men vad gör man inte för att försöka få så snabba resultat som möjligt. ;)

    Kram tillbaka, och bäbisar åt ALLA kämpar!!!
  • Retsina
    Tokan skrev 2010-04-11 09:06:37 följande:
    När jag läser runt så ser jag att de flesta får börja försöka igen ganska snart efter mf. På Lanzarote sa de att jag skulle vänta 3 månader innan jag blev gravid. Men vi kan nog inte hålla oss nu när jag sett att ni andra får. KRAM på ER ALLA!
    Ja, det är detta som är så jobbigt!
    Olika läkare/barnmorskor säger ju olika, så man vet inte vad man ska tro?!
    Det verkar lite som om det här med att vänta minst en mens ligger kvar sedan gammalt och kanske inte riktigt är uppdaterat...

    Men jag sökte i alla fall som en galning på nätet efter statistik och fakta!
    Tillslut så tog vi ett eget beslut med att försöka så fort som möjligt, och det även ifall inte mensen kommit igång. Rätt eller fel - det vet man ju inte förrän efteråt!

    Nu verkar vi behöva invänta mensen i alla fall (eftersom jag fortf. testat positivt) och det är ju inte mycket att göra med det...suck!

    Konstigt ändå att man kan sakna det där överjävliga illamåendet så?! =)
    Lallan skrev 2010-04-11 12:37:46 följande:
    Fick för mig att ta ett test när jag kom hem mest på skoj skull och det var positivt. Ska inte ha mens förrän om nästan en vecka så det är ju tidigt men helt klart positivt. Känner mig glad över plusset men jublar inte direkt heller. Känns som att man lärt sig att vägen är lång från ett plus till en bebis. Sambon vågar inte ens vara lite glad han tyckte mest att det kändes jobbigt med tanke på hur det blev sist. Han vill ju ha ett till barn men jag tror att han känner att han gärna skulle slippa vägen dit om det gick.
    Åh, vad roligt ändå!{#lang_emotions_smile}
    Men jag förstår verkligen att ni inte vågar ta ut nåt i förskott - vem skulle det efter dessa bakslag?!! Fast på något sätt måste man ju ändå försöka tänka positivt, och som jag läste någon annan stans: "det är ju ett barn man väntar och inget missfall"

    Jag ska försöka tänka så OM vi lyckas igen - säkert lättare sagt än gjort, men, men...

    Hoppas att det går vägen för er, jag håller tummarna!!!
  • Retsina

    Jo, det blir ju mindre risk för mf för varje man fått (om det inte är nåt issue vill säga) men ändå tycker jag att det är olustigt många som får fler än ett...

    Ni som så tragiskt ändå fått det, har ni gjort/tagit något som säger sig ska förhindra mf? Typ Albyl Minor, akupunktur osv - vad vet jag?!

  • Retsina
    Tokan skrev 2010-04-25 21:09:19 följande:
    Nej, man kommer nog inte vara den mest avslappnade gravida på jorden. Hade en liten förhoppning att det skulle vara plus i helgen. Men mensen kom som ett brav på posten. Ska köra hårt demma månaden :)
    Min mens dök också upp förra helgen - med besked vill jag lova!!!
    Men otroligt skönt ändå efter att ha gått runt som en hormonbomb i flera veckor, och antagligen förpestat min omgivning rejält med mitt "underbara" humör!
    Åh, jäklar vad choklad jag tryckt i mig då - helt makalöst!!! ;)

    Såklart att det hade varit betydligt roligare om man hade lyckats få till det och sluppit mens överhuvudtaget...men, men....nu tar vi nya tag och kör järnet runt nästa helg då ÄL förhoppningsvis dyker upp!
Svar på tråden Vi som nu i tänker försöka igen efter att fått missfall