Inlägg från: Mamma Malin |Visa alla inlägg
  • Mamma Malin

    Vi som nu i tänker försöka igen efter att fått missfall

    Hej! Jag hoppar också in här! Jag har en son sedan tidigare och vill så gärna ha ett syskon nu! 


     


    När fick du MF/MA och vilken vecka var du i?
    Mitt första Mf hade jag i v 9( innan jag fick min son 07) Mitt andra mf hade jag 21/9 09 vecka 7, blev gravid i aug slutade med p-piller i juni. Mitt 3 mf fick jag i vecka 6+2 den 2/1-10 drygt tre mån i mellan de 2 sista.



     När nästa BIM? Och hur länge har ni försökt efter MF?
    Jag har nyss haft min andra mens efter mitt senaste mf. Jag tror inte jag var riktigt redo att bli gravid direkt och jag har verkligen "dalat" i humör och ork. I början var jag så glad att få mensen tillbaks men nu verkar det som om alla mina vänner bara föder och blir gravida så det känns ganska jävligt vissa stunder. Andra stunder är jag helt nöjd med allt och känner ingen stress att bli gravid direkt men givetvis blir man ju besviken när mensen kommer månad efter månad. Jag vill bara att tredje gången gillt ska gälla även mig och att jag också kan få ett friskt barn till. Jag tycker inte det ska vara så mycket begärt?? :)

  • Mamma Malin

    Jag beklagar GIVETVIS alla andras mf. Trist att man måste behöva gå igenom det... Men vi får tänka att det är kroppens sätt att ta hand om bebisar som inte växer, utvecklas "normalt" STYRKEKRAMAR till er alla!

  • Mamma Malin
    Retsina skrev 2010-04-09 16:08:38 följande:
    Hej, här vill jag också vara med!Jag måste börja med att beklaga allas missfall..usch och fy alltså!!!Vårt första (och förhoppningsvis sista!) MA upptäcktes i v 11 vid ett ultraljud, då hade fostret varit dött sedan v 8-9.Jag skrapades den 23 feb och går nu och väntar på att ÄL ska sätta igång igen. Allt verkar va lite upp o ner i kroppen, för när jag slutade att spotta för ett par dagar sedan så tog jag ett gravtest som fortf. visade plus - bläää, vad besvikna vi blev!!!Vi som hade tänkt köra på direkt innan mens!Jag som alltid är som en klocka i vanliga fall, får försöka ha tålamod och vänta..INTE min grej alls...... men det var väl lite för bra att ÄL skulle vara 14 dagar efter skrapning.Jag vill ju bli gravid igen NUUU!!!
    Hej! Beklagar ditt mf. Det är något man önskar att ingen skulle behöva gå igenom. Jag har sj gått igenom tre mf. Ett innan jag fick min son 07. Men efter en mens så blev jag gravid direkt och fick min underbara son!! 

    De andra två kom direkt efter varandra ( sept-09 och januari-10) och det var tuuuuuungt. MEN det är bara att keep on! Jag har haft tre menser sen senaste mf och börjar misströsta rejält men har börjat äta bidrottningsgelekapslar och hoppas att de ska hjälpa mig! :) Jag hoppas att du snart får din mens och ÄL som vanligt och snart ska du se att ni är gravida igen och får ett underbart litet barn! Bara fortsätt att kämpa. :) Sj hoppas jag att vårat sexande dessa veckor har gett resultat för sexlust som attan fick jag av dessa kapslar!! Ha det bra och jag ska hålla mina tummar för att du snart ska få din lilla bebis! kram
  • Mamma Malin
    Retsina skrev 2010-04-10 17:48:51 följande:
    Åh, såååå tråkigt!!! Tre st mf...det räcker MER än nog med ett!!! =(Det är min stora mardröm att det ska bli ett mf till nästa gång...ryyys...Supernojig kommer jag att va om vi har turen att plussa igen!!!Men vilken tur att du ändå fick din son, då finns det ju goda hopp om att det snart ska bli en liten till! Och om du nu boostar dig med dessa kapslar, så MÅSTE det ju gå vägen snart, hrm...kanske ska testa dessa själv, för de verkar ju ha en angenäm effekt! ;)Jag har tre barn sedan innan och är självklart överlycklig för dessa, men det skiljer 8 och 10 år mellan de stora och vår minsta, och nu vill vi sååå gärna ha en liten till!Upptäckte vid mitt missfall att jag varit väldigt bortskämd med de andra tre graviditeterna. Blivit gravid pang på och inga mf. Nu blev jag ju i och för sig gravid fort även denna gång, men det slutade ju inte så bra...Läxan blir att aldrig ta nåt förgivet!!!Vi försöker sexa varannan/tredje dag nu fram till mens...ha ha ha, om det nu kommer nån inom överskådlig framtid! Det får man verkligen hoppas så man kan börja ha lite koll på Äl igen (och att vi inte "sliter ut oss" totalt =)!Varken jag eller min man tycker att detta rutinmessiga sexande är speciellt upphetsande! Vi garvar mest åt det känns det som. Men vad gör man inte för att försö
    ka få så snabba resultat som möjligt. ;)Kram tillbaka, och bäbisar åt ALLA käm
    Ja fyy för att gå igenom ytterligare ett mf..... blir helt orolig när man närmar sig bim men samtidigt förväntansfull. Jag vet hur du känner det....*kramar om*
Svar på tråden Vi som nu i tänker försöka igen efter att fått missfall