• Kitty82

    Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)

    Har fött ett barn och visste inte att det var så viktigt att kissa hela tiden...gud vad dom tjatade. Kom inget så dom tog en kateter, gjorde så himla ont men kunde ta lustgas samtidigt, som tur va!! Sen efter förlossningen va det dax att kissa igen...med det gick inte. Då "hotade" barnmorskan med kateter igen, och då jäklar kissade jag!

     

  • Kitty82
    mammahaj skrev 2010-02-18 14:53:59 följande:
    Det är såå många som skriver att det gör såå pnt att bli sydd efteråt? hur kommer det sig. ja menar klart att det är "total manglat" där nere men får man inte bedövninG?(snälla säg att man får bedövning....)//en lite mindre naiv förstföderska to be
    Jag tyckte det gjorde ganska ont att bli sydd, sydde mycket, minst 7 stygn. Fick nån kylspray som hjälpte lite. Barnmorskan råkade oxå nypa mig i blygläppen, inte så nice!!
    Men alla behöver ju inte sy, och en del behöver ju bara sy lite grann.
  • Kitty82
    NutteLu skrev 2010-02-18 15:00:26 följande:
    Ler och skrattar lite nervöst med 30 dagar innan BF - vad har jag gett mig in på?!Tack iallafall för underhållande, skrämmande och nyttig läsning. Får ju bara höra hur uuuunderbart och fantastiskt det är. Och varför är det så många som säger att det är klart man ska göra allt man kan för att få en så naturlig förlossning som möjligt - utan bedövning. Snicksnackl säger jag - ge mig alla droger som finns! Varför ha mer ont än man måste? Är det en tävling om vem som klarar mest smärta??
    Kände också så inför min förlossning, villa ha alla droger som fanns! Tog akupunktur, lustgas och ryggmärgsbedövning, ångrar det inte!! Ryggbedövninhen hjälpte verkligen, var helt borta innan den! Lustgasen va oxå fantastisk, men man överförfriskade sig lätt...=)
  • Kitty82
    k girl skrev 2010-02-18 15:10:16 följande:
    FÖr mig var katetern världens bästa uppfinning när jag var så trött att jag inte orkade gå på toa...
    Ohh, fyy, jag tyckte det gjorde jätteont{#lang_emotions_frown}
Svar på tråden Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)