• andeta

    Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)

    Alla verkar ha haft problem med toalett besökena efteråt? Jag hade fasat för att gå på toan.. mindre än en timme efter att Lia kom ut så var jag sååå jävla pissnödig att jag skrek att jag måste få kissa nuuu! Hade binda och trosor a la landstinget och blödde som en idiot. BM kom in och hjälpte mig att sätta mig upp i sängen (svanskotan är inte bra än idag, varför talar inte MVC om detta????) och drog nå pappersliknande duk mellan benen utanpå trosorna... Jag undrade då i mitt stilla sinne varför? Jag hade ju en mega binda på mig ju.
    När jag väl kom upp på fötterna så kände jag hur något rann ner och hela underlivet badade i blod och gegga... Trodde att jag kissade på mig men jag klarade mig till toan.. DÄr började få smått panik. Nu kommer det göra ont som fan. Så jag kniper igen ögonen och börjar mummla på en sångtext för att ha ngt att fokusera på. Vipps och det var klart.. Inga problem alls. Jag vart så paff att jag började sjunga på låten rätt ut... "ååååka pendeltåååg"

  • andeta
    lokisse skrev 2010-02-18 17:53:32 följande:
    kissa var inget problem.. det gjorde jag typ en gang i kvarten...numer tva därimot...*rys*
    Jag har hört skräcdkhistorier om att det ska svida så man funderar om helvetet kommit upp i puppiluran eller liknande.
  • andeta
    Aprikos skrev 2010-02-22 22:03:49 följande:
    JA!!! fyfan, helt vidriga eftervärkar, satt i benen/låren hos mig och höll i sig ca en vecka. Fyfan, värre än förlossningen. Iofs, förlossningen var INGET mot den jävla graviditeten. Hade lätt hellre fött barn varje dag i en månad än att vara gravid 9 fucking långa månader. 
    Håller med dig ja! Graviditeten var värre än att föda... Det sa jag på en gång när Lia kom ut. Men det som gjorde ondast eller var obehagligast under krystarbetet var alla jävla sendrag i benen. Stod tills toffsen syntes och sen fick jag lägga mig ner.. samma där.. sendrag i benen konstant..
Svar på tråden Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)