Inlägg från: Knastroll82 |Visa alla inlägg
  • Knastroll82

    Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)

    Om jag vetat att det skulle göra så in-i-helvetes-jävla-sjukt-as-ont att kissa efteråt (bristning upp till klitoris) så hade jag gärna behållt katetern i alla fall tills det börjat läka ihop litegrann...

  • Knastroll82

    Att det kan ta närmare ett år innan man tycker om sitt barn över huvud taget...
    När jag fick min son var det en väldigt dramatisk förlossning, som upplevdes traumatiskt för mig. När sonen kom upp på magen så undrade jag varför de lade någon annas barn på mig. Han var liksom inte min. Den känslan höll i sig länge, visst, han var ju fin och så, men han var inte min.
    Kändes jättekonstigt att amma "någon annas barn". Hade fruktansvärt dåligt samvete över mina känslor, och låtsades länge att det blivit bättre när nån frågade, av skam.
    Han var närmare året när jag helt ärligt kunde säga att jag älskade honom.

  • Knastroll82
    mammahaj skrev 2010-02-19 19:31:44 följande:
    fast jag förstår inte HUR det kan göra det, jag misstror dig absolut inte så förstå mig rätt, är det klåpare till syrror som inte kan lägga en ordentlig bedövning man har att göra med då eller vad är det frågan om?finns inte en chans att jag tänker bli SYDD och KÄNNA stygnen..
    Jag kände allt. Fick bedövningsspruta som inte tog.
    "Det går fort" var vad sköterksan sa.
    My ass säger jag, att laga en muff som spruckit från klitoris och nästan ända till analen går fasiken inte fort.
    Sög lustgas för glatta livet för att inte skrika rakt ut.
  • Knastroll82
    mammaflickan skrev 2010-02-19 19:50:49 följande:
    Säjer det igen, sköt knipandet under graviditeten så minskar risken att ens behöva sys alls! Musen blir spänstig av knipen, så töjs den bättre o går kanske inte alls sönder! Min gjorde inte det, andra gången. O då hade jag knipt under graviditeten. Första graviditeten trodde jag man INTE skulle knipa innan, jag trodde man blev för tajt av det. Då behövdes ett inre stygn, men jag kan inte minnas att jag kände nånting när det syddes, inte efteråt heller.
    Nja, jag knep, men sprack endå.
    Saken är den att sonen togs med sugklocka, och för att överhuvudtaget kunna fästa den så var förlossningsläkaren tvungen att med handkraft slita sönder muffen för att komma in.
    Sen slet de honom ur mig utan att jag ens hade värkar.
    Var väldigt bråttom. Narkosläkare var redan tillkallad, och hade de inte fått ut honom snabbt så hade det blivit urakut snitt. Vilket jag i dag kan tycka kanske skulle varit att föredra... {#lang_emotions_sealed}
    mammahaj skrev 2010-02-19 19:49:53 följande:
    men gud det låter ju som mindre tortyr! förklarade du inte att den sprutan inte tog då? ville hon inte lägga en ny?förlåt om jag verkar upprörd och misstolka mig inte i denna frågaDen här fråga ska DEFINITIVT jag ta med mig i förlossningsbrev och dylikt...
    Ja, men hon kunde inte göra så mycket mer sa hon. Som sagt "Det går fort".
  • Knastroll82
    Love3 skrev 2010-02-19 20:23:37 följande:
    Hur kommer det sig?Du kanske skrev det.. Är det vanligt?
    Har för mig det har och göra med att benen i foten möblerar om sig pga tyngden, och sedan inte går tillbaks. Man blir lite mer plattfot helt enkelt.
Svar på tråden Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)