Inlägg från: Bubbelgummet |Visa alla inlägg
  • Bubbelgummet

    Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)

    Jag hade en ganska "vanlig" förlossning, alla är olika men inget allvarligt tillstötte, det gick lagom fort för min del och allt var bra. Det värsta för mig var att jag fick en kraftig infektion efteråt, i stygnen, som spred sig, grät av smärta men det tog 10dagar innan någon trodde på mig allt vad bara "helt normalt efter en första förlossning"... Fick dubbla penicillinkurer och starka smärtlindrande till slut men det gjorde fruktansvärt ont. Hade de (BB, MVC, KK) trott på mig tidigare hade det kanske inte hunnit bli så illa...Jag föder hellre barn utan bedövning igen än drabbas av det en gång till...

  • Bubbelgummet

    En sak till som säkert står i tidigare inlägg, fattade någon hur jä*la svullen man skulle vara i underlivet?? Shit, som om en halv limpa hänge ut i minst en vecka.
    OCH att saker kan trill ut, en vecka efter fl stod jag upp efter duschen ocg en äggstor köttbit trillade ut, trodde jag skulle svimma, tydligen en del av moderkakan som inte kommit ut...ingen aning om att det kunde ske!

  • Bubbelgummet
    JadeVoong skrev 2010-02-19 11:56:29 följande:
    Jag tyckte inte heller avslaget var så värst hemskt som alla beskrev. Det kom som mens ca 1½ vecka och rikligt med blod de första dagarna bara. Luktade som mens med...Jag blev så förvånad över hur snabbt underlivet läkte och kände mig i form dagarna efter förlossningen redan. Min syrra förlöste första barnet med akut kejsarsnitt och gick som en gammal gumma långt efteråt. Då undrar jag hur kvinnor resonerar när de väljer att vilja ha ett planerat kejsarsnitt för att slippa föda normalt? (jag vet itne om detta görs i Svergie men i vissa länder är detta väldigt poppis) Nu i efterhand kan jag inte tänka mig nåt värre än att behöva ta till med snitt!
    Det är nog väldigt olika, jag är ingen vekling men hade sådan smärta att jag inte kunde gå mer än på toa på 4-6veckor. Det var hemskt. Födde utan smärtlindring och tyckte inte att det var någon jättestor grej men fy f*n för första två månaderna efteråt hade så ont att jag grät flera ggr varje dag och kunde inte gå. Då har jag ändå krossad käken och vägrat åka till sjukhus vid ett tillfälle, för att jag tyckte att folk var sjåpiga så någon gnällspik är jag inte Hoppas att min nästa fl blir mer lik din efteråt!
Svar på tråden Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)