Inlägg från: pink1974 |Visa alla inlägg
  • pink1974

    Fibromyalgi del 12

    Hej, det va länge sen jag skrev här o va inne överhuvutaget. I maj den 25 ska jag på möte avstämningsmöte med f-kassan o läkare. Det känns lite oroväckande, vi ska då diskutera chanserna till att komma tillbaks till arbete, vad de kan göra för att kunna göra det. När det kommer till värken så har jag inte fått någon hjälp alls efter diagnosen i okt, mer än sjukskrivningen och psykolog. Men va fan hjälper det mot värken, det tar ju inte bort min smärta i nacken exvis. Hur länge har ni gått sjukskrivna??

  • pink1974
    MickisFlisanNellie skrev 2010-04-28 11:26:36 följande:
    Hej Pink!Jag har varit sjukskriven flera år till och från. Är nu sjukskriven på heltid och väntar på beslut från kassan om vad som ska hända med mig. Det tar sån tid så man blir galen. Sen den här ovissheten om vad som ska hända gör att man mår ännu sämre. Kan det inte vara skönt att ändå få komma på ett möte för då kan du ju säga rakt ut hur du känner och mår? Kram!
    jasså har du,, ja om dem lyssnar och förstår,, då e det ju bra.. vi får väll se hur det går..lite orolig blir man ju i alla fall,,
Svar på tråden Fibromyalgi del 12