• Didaj

    Jo, jag är en manshatare.

    "Det positiva är dock att detta gjort mig mer övertygad genusförespråkare. Könsroller och könsbunden fostran skapar offer och förövare. Män fostras att vara sexuellt aggressiva, att de ska ta för sig, ragga, inte ta ett nej, de fostras även att vara starka och kraftfulla. Kvinnor fostras att vara passiva sexuellt, att ta emot, att passa upp, att säga ja."

    Genusförespråkare? Du har utdömt alla män i ett enda inlägg. Du känner såhär pga en rad negativa upplevelser i ditt liv. Jag respekterar det och beklagar det. Men du måste faktiskt se till att få hjälp med ditt hat gemtemot män. Det är jätte onyttigt att skrämmas av sånt som är självklart i vår värld.

    Du tror att normer och ideal format mannen? allt som skulle behöva göras...Klä inte din son supermannadräkter, låt honom inte leka starwars med kompisarna, släpp inte in våldslekande barn i ditt hem... Ja, herregud. Det går inte att ha den här formen av kontroll över sitt barn.
    Man kan bara prata med dom och uppmuntra till att man inte slåss "i det verkliga livet" etc.

    Jag har själv upplevt en rad hemska saker med män involverade. - Jag har skylt på deras kön, religion & hudfärg just när jag suttit där med väktare och polis som offer. Jag har ju självklart fått förstå att de är några stycken och inte alla i hela världen/Sverige. Jag har faktiskt fått det bevisat för mig.
    Nu tror jag DOCK att några religionen står för mycket ont här i världen, vilket är osunt av mig - men jag kämpar med att inte döma ut de som utövar den. Det är huvudsaken, att man försöker för hat och förakt är osunt.

    Kram
Svar på tråden Jo, jag är en manshatare.