Inlägg från: LindaJohansson81 |Visa alla inlägg
  • LindaJohansson81

    Jo, jag är en manshatare.

    linas fina skrev 2010-02-20 12:54:07 följande:
    Skrev ett blogginlägg och ett inlägg här förut om pojkföräldrars stora ansvar uppfostringsansvar. Fick många förolämpade mammor till pojkar emot mig. Men det är ju för bövelen sant att man uppfostrar pojkar till idioter. Såg nyligen en skrämmade familjebild på facebook där en pojke står med ett gigantisk imitation av krigsvapen med bildtexten "Mammas tuffing" eller liknande. Flickorna är istället med på poserande bilder där utseendet får uppmärksamhet. Fyyyy vad jag hatar dessa sjuka ideal.  Jag hatar det man gör män till, mer än jag hatar män.
    Men ÄRLIGT så är det faktiskt oftast föräldrar till flickor som uttalar sig om hur JAG ska uppfostra mina söner. Mina pojkar uppfostrar jag PRECIS såsom jag skulle uppfostra en flicka.
    (Och JA jag är tacksam att jag fått pojkar).

    Jag vill göra mina barn till bra människor.
  • LindaJohansson81
    Adoniram skrev 2010-02-20 14:08:08 följande:
    Du har en hel del fördommar om män. Fördommar gror oftast i osäkerhet. Osäkerhet att ta ansvar. Folk är inte dumma. Folk är inte slavar eller maskiner. Folk kan tänka själv och ta egna val. Att en person väljer något är den persons ansvar. Inte färgen på deras barnkläders ansvar. Inte leksakernas ansvar. Att kalla hälften av jordens befolkning för mentalt handikappade är en farlig lek. Det är inte svårt för någon att motbevisa ditt argument.
  • LindaJohansson81
    Lady Dahmer skrev 2010-02-20 14:11:41 följande:
    linda - jo men resten av samhället kommer diktera för din son hur en man ska bete sig för att vara en riktig man.
    Alltså nu är ju jag hoppfull över mina intelligenta barn. Och är HELT övertygad om att de kommer veta vad som är rätt eller fel.
  • LindaJohansson81
    o0Mia0o skrev 2010-02-20 14:21:04 följande:
    tycker det låter som du gör ett toppenjobb med dina barn precis som jag gör med mitt men min 2 åriga dotter kom ändå hem från förskolan och ville ha på sig klänning och göra piruetter för att då var man en "prinsessa" och det skulle man tydligen vara.... prinsessor ville dessutom vara med på kort och le sitt finaste leende och inte sparka boll, för det gjorde inte prinsessor...
    Alltså jag fattar verkligen inte det där. (Puh är glad över att jag inte har tjejer), för jag KLARAR verkligen inte av klänningar, prinsessor, håruppsättningar och dyl.

    Men det kommer nog gå bra för din tös iaf
  • LindaJohansson81
    Lady Dahmer skrev 2010-02-20 19:40:13 följande:
    jag hatade människor förr. jag tror skillnaden ligger i att jag inte är rädd för kvinnor. jag har inget att frukta från dem och jag blir sällan objektifierad eller behandlad nedvärderande av dem.
    Du har inte träffat mig...{#lang_emotions_demon}
  • LindaJohansson81
    Lady Dahmer skrev 2010-02-20 19:52:22 följande:
    du skrämmer inte mig, såvida du inte är en sån där som vill kramas hela jävla tiden
    Jo jag KRAMAS hela tiden. Sådan jobbig jävel är jag.. {#lang_emotions_demon}

    Erkänn att du är liiiite rädd nu
  • LindaJohansson81
    Lady Dahmer skrev 2010-02-20 19:54:34 följande:
    urk. kroppskontakt är en sån där annan noja jag har
    Ha ha ha. Du och min äldsta son hade nog passat ihop väldans bra. Men han får kramar iaf så elak är jag...
  • LindaJohansson81
    idiblon skrev 2010-02-21 09:13:51 följande:
    Sedan så är det inte lika lätt att "vara snygg" på de sätt man vill om man blivit fet, och då är det enklare att söka bekräftelsen på annat håll än att göra något åt det en inte är nöjd med. Ett sätt är att söka den hos sitt eget barn, och även försöka visa utåt hur jävla "bra" man är på nåt annat än att vara snygg.
    Va? Har jag missat något i denna tråden?
  • LindaJohansson81
    Lady Dahmer skrev 2010-02-21 13:12:53 följande:
    nej, män har det inte i sig. Och de väljer att hantera sin frustration fysiskt för att de inte fått lära sig att hantera det på ett bättre sätt genom att t.ex prata ut, vara känslig, gråta osv. att pojkar är mer fysiska beror på att VI är mer fysiska med pojkar. Vi hanterar pojkar hårdare än flickor. Vi kramas mer med flickor och uppmuntrar det mjuka medans vi uppmuntrar pojkarna att vara tuffa och hårda.
    BULL. Ingen förälder JAG känner PUSSAR el KRAMAR sina söner mindre.
  • LindaJohansson81
    Mad as snow skrev 2010-02-21 13:21:02 följande:
    Stackars mina söner då. De blir sönderpussade, igår räknade jag till 45 pussar efter varandra på direkten, men då bröt Love ihop så jag fick lägga ner. *attans*.
Svar på tråden Jo, jag är en manshatare.