• ikasan

    Jo, jag är en manshatare.

    Lady Dahmer skrev 2010-02-20 19:25:22 följande:
    åh det tar sån tid att förklara så jag drar mig alltid för att göra det i skrift. kortfattat och generaliserande: Män fostras att vara sexuellt aggressiva, att de ska ta för sig, ragga, inte ta ett nej, de fostras även att vara starka och kraftfulla. Kvinnor fostras att vara passiva sexuellt, att behaga, att vara objekt, att ta emot, att passa upp, att säga ja. Båda könen lär sig tidigt hur de ska bete sig och vad man ska förvänta sig av det andra könet.  och läs min senaste TS! www.familjeliv.se/Forum-5-109/m50899574.html där har vi EN del i det hela.
    Jag vet inte vad du har varit utsatt för, men jag hoppas att det befogar sådana hejdlöst genereliserande åsikter som du häver ur dig.

    Jag misstänker att det är ganska många som inte håller med dig, men känner starkt med dig. Blir man så bitter så är man ganska bränd. Trist för dig.

    Jag känner inte igen mig ett färn i det du säger. Har själv blivit utsatt för diverse påhopp, men för min del har det varit mer konstruktivt att se det som att en person inte haft tydliga gränser eller fucked up värderingar, inte närmare hälften av jordens befolkning.

    Du framställer dig själv som ett offer i det jag har läst av din ts och dina inlägg. Hur skulle det vara om du själv tog ansvar för din egen situation och hur du själv känner inför män?
  • ikasan
    Lady Dahmer skrev 2010-02-20 20:30:52 följande:
    jag tar ansvar och jag är inte bitter. jag berättar bara vad jag känner och varför.
    Det är en sak att berätta vad man känner och en annan att lägga värderingar på andra.
Svar på tråden Jo, jag är en manshatare.