• Sencha

    Användning av äggvitor som stått 6 dagar i kylen?

    Äggvitor håller ju rätt bra. Jag känner mig inte ett dugg rädd för att använda äggvitor som stått i kylen i 6 dagar till maränger. Men hur är det med  något där de ska användas råa - t.ex. en sorbet? Är det ändå OK att de är så gamla? (Alltså, att det är så länge de stått som knäckta äggvitor.)


    Varning för ras Gå så försiktigt du kan Inga tanklösa menlösa ord Ingen felaktig fras (LW)
  • Svar på tråden Användning av äggvitor som stått 6 dagar i kylen?
  • Haraaz

    Gör en cheesecake. Man kan göra massor av saker med vispade äggvitor annars, googla Och ägg håller otroligt länge, så länge det inte luktar något kan du använda dom...

Svar på tråden Användning av äggvitor som stått 6 dagar i kylen?