• Du och Jag ver2
    Tessie tessie skrev 2010-03-02 13:29:40 följande:
    Jag har hört att det ska finnas en tygaffär strax utanför eller en bit utanför ullared. Någon som vet vart och vilka öppettider de har på lördagar?
    Menar du Skroten i Kinna (eller finns det nån närmare?!) De har öppet 9-14 på lördagar!
  • Du och Jag ver2
    Bubblan2 skrev 2010-03-09 22:29:57 följande:
    Tack för "hjälpen"! :)Jag har försökt se skillnaderna genom att jämföra bilderna och tycker också att Carenan verkar ha "stadigare" hjul.JO, den ska användas som shoppingvagn/resevagn här med men man vill ju ändå ha lite info innan så man kan bestämma sig. Ska den köpas så är det syrran som ska köpa den när hon är ner och jag litar inte riktigt på henne när det gäller de här sakerna, hon har nämligen inga egna barn och ingen erfarenhet av vagnar... :)
    jag ska dit på fredag - så kan kolla in den då!
  • Du och Jag ver2

    Har en fundering ang regnoverallen (som jag tyckte verkar superpraktisk!) Sa till dotterna dagispersonal att jag ska åka till geKås imorn och att jag bla skulle köpa en sån. Hon sa att jag skulel kolal så den andades - eftersom den blir mycket tätare än byxa + jacka - det har ju jag inte alls tänkt på. Så tänket höra vad ni som har dessa vad ni har för erfarenhet utav dem!

    Är de i galon eller mera goretex?? Min dotter är ju väldigt varm av sig - så kanske inte så klokt val till henne - eller??


  • Du och Jag ver2
    Smultronhjärta skrev 2010-03-11 22:34:33 följande:
    Jadå- idag fanns det massor kvar
    låter bar det! Var verkligen superfina!

    Nähäpp, om man sk alägga sig nu så man orkar sitta i bilen i drygt 5 timmar imorn då! Så skönt att vi inte åker förens 9! Annars så har vi alltid (nästan) åkt mitt i natten å sen hem samma dag.... Men nu så blir det 2 dagars shopping innan vi åker hem igen!
  • Du och Jag ver2

    Nyss hemkommen!! Tyvärr lär jag meddela att tripptrapp stolen e SLUT De hade visningsexet farmme igår - men inga kartonger - å idag var visningsexet också borta Kul.....

    Men kom ju hem med en massa annat! Orkar dock inte plocka upp idag, men imorn! Ska fota det intressantaste å lägga upp som film på min blogg imorn för dem som vill se!

    Ang sulkyn (den är mest svart men med beiga detaljer/ränder förresten!) så provkörde sambon den lite - å han tycker att den nästan är som carenan - lite, lite "skraltigare" kanske - men han tycker den verkar helt ok!


Svar på tråden Gekås vol 14