Du måste logga in för att svara i en tråd.

  • Tingeling1974

    Dippsås!

    Jag älskar att dippa grönsaker istället för chips... men nu känner jag att dippsåsen behöver förnyas. Vill inte ha pulver man blandar med gräddfil utan göra min egen sås direkt från grunden. Hur gör ni? Har ni några bra tips på bra dippsås? 

  • Svar på tråden Dippsås!
  • sär skriven

    Italiensk salladskrydda och paprikapulver blir fint. Passar även som kall sås!!

  • fabri

    Färsk mynta, lime och honung

  • levandecharader

    Vitlök och lite citron, tzatsiki, grillkrydda och vitlök, ajvar + ev vitlök, sambal, örter....

  • ALJO

    Riven cheddarost  + lite paprikapulver+s o p. 


    Salsasås: Hackade tomater, socker, salt, peppar, limejuice, chili/cayenne, spiskummin, o en massa korianderblad eller basilika.
    Guacamole. Mosad avocado med en liten klickcreme fraice, salt, peppar, lime, hackad rödlök, ev lite hackad tomat, vitlök.
  • HelleGbg

    först kesella. Sedan 1 msk dijon senap, 1 riven vitlök,salt och peppar och lite hackad färsk basilika eller timjan. Skitgött.

  • Tingeling1974

    ååå... så mycket gott! Här ska testas...

  • Nina1982

    creme fraiche
    vitlök (massssor) =)
    Salt
    Svartpeppar

    Mumma!
    Gör alltid den här när jag ska dippa nåt. Tål inte laktos så dipparna på påse går bort då de flesta innehåller mjölk av nåt slag =)


Svar på tråden Dippsås!