Detta är för Jazzas noggranna räkning:
Frukost:
två smörgåsar (rågkusar) med 1 tsk philadelphiaost light och rökt skinka. Halv grape och kaffe.
Lunch:
125 gr kyckling och ris med jättelass grönsaker. Broccoli, blomkål, brysselkål ångkokas och färslt äter vi gul och röd pakrika, morötter, gurka, röd lök, sockerärtor och tomat.
När jag inte äter ris tar jag ist lite mer kyckling. (ca 2 ggr veckan)
Middag:
3 dl naturell lättyoghurt med vv-crunch (choklad-apelsinsmak) Nu har det varit svår att få tag i under en period då äter jag Start ist. Detta är verkligen ingenting jag rekommenderar eftersom Start innehåller höga halter socker. Men men..
2 smörgåsar (skepparhalvor) med 1 tsk philadelphiaost light och rökt skinka. De dagar jag inte äter ris till lunch äter jag ost på kvällsmackan. Te med mjölk.
Det som inte är så bra med min meny är att väldigt stor del av det totala kaloriintaget ligger på kvällen. Men jag har inte haft bråttom och gjort det på mitt sätt.
Så här äter jag veckodagar mån-fre med undantag på fredagkvällar. Lör-sön äter jag med min familj. Klart att jag tänker på vad jag äter men jag obsessar inte.