Inlägg från: Jazza |Visa alla inlägg
  • Jazza

    The return of the Lolilla

    2timearound skrev 2010-11-26 10:39:24 följande:
    Eejit är "idiot" uttalat på typ Irländska. Ljuda det så får du se.
    Föregås, med fördel, av "feckin´"
    Ät gul snö, har du tur är det öl!
  • Jazza
    2timearound skrev 2010-11-26 10:42:25 följande:
    Jag föredrar ett kärnfullt Fuck Off. Jag gillar det , känns skönt i munnen.
    Jag gillar feckin´eejit, det säger jag ofta

    Brukar ni steka kycklingfiléerna innan ni snittar, fyller och baconlindar dem inför sin ugnsfärd? Jag har gjort båda delar. Jag minns att ett sätt var bättre, men inte vilket
    Ät gul snö, har du tur är det öl!
  • Jazza
    Sven Justus skrev 2010-11-26 10:43:17 följande:
    Byter aldrig bort min farfarsfarsfarsfarfarfar. Never!
    Luther?
    Ät gul snö, har du tur är det öl!
  • Jazza
    Sven Justus skrev 2010-11-26 10:45:16 följande:
    Baconlindar du den behöver du absolut inte steka filén innan, då blir den saftigare om du skickar in den i ugnen direkt.

    Ok. Då var det nog det sättet som var bäst. *hoppas* Hur länge skall den vara inne, då? (orkar inte leta recept)


     


    Ät gul snö, har du tur är det öl!
  • Jazza
    Sven Justus skrev 2010-11-26 10:51:20 följande:
    Jag vill inte att ni ska drabbas av salmonella, så kanske ska innertempen upp till 75 grader för att vara på den säkra sidan.
    TID?
    Ät gul snö, har du tur är det öl!
  • Jazza
    2timearound skrev 2010-11-26 10:52:17 följande:
    Kan du ringa T och fråga? Det är ju inte som att det är jag som lagar.......du vet. Drömmer

    Men han har möte med köparen till butiken kl 11, så ta det om ett par timmar.
    Har ju fått experthjälp nu
    Ät gul snö, har du tur är det öl!
  • Jazza
    Sven Justus skrev 2010-11-26 10:56:39 följande:
    Inte alls. Jag tror du tycker jag är jobbig och stöddig jävel och det tycker jag inte alls om dig.  :)
    Nej, det är ju jag som tycker det
    Ät gul snö, har du tur är det öl!
  • Jazza
    Sven Justus skrev 2010-11-26 10:57:39 följande:
    Ingen aning, tillagar alltid med köttermometer. Men skulle jag gissa så säger jag 25-30 minuter och 200-225 grader beroende på ugn.
    Suck, får väl dra fram termometern Tack för hjälpen!
    Ät gul snö, har du tur är det öl!
  • Jazza
    Sven Justus skrev 2010-11-26 10:59:39 följande:
    Ja, fast det kan jag hantera eftersom du ändå är så tillmötesgående för det mesta. :)
    Skönt
    Ät gul snö, har du tur är det öl!
  • Jazza
    Sven Justus skrev 2010-11-26 11:01:35 följande:
    Nu känns kanske köttermometer så ett överkursverktyg, men faktum är att allt kött blir så mcyket bättre mha termometer, eftersom man minimerar risken för att tillaga för länge.
    Jag har ju alltid det när jag gör stek osv, stora stycken, men inte till en liten kyllingfilé... Me jag börjar med det nu!

    Nu skall jag vila med S, jag måste verkligen vara pigg i helgen!
    Ät gul snö, har du tur är det öl!
Svar på tråden The return of the Lolilla