• Impega

    Till er som inte kan gå ner i vikt

    Hurley skrev 2010-02-24 11:36:21 följande:
    Men det är skillnad på missbruk och beroende.   Missbruk är om man missbrukar något. Kan vara mat, sex, shopping, spel mm. Det är svårt att sluta men inte farligt.   Ett beroende är om du är fysiskt beroende av en substans och riskerar allvarliga abstinenssymtom (delirium, kramper, hjärnskador ect) om man slutar, som droger eller efter kraftigt alkoholmissbruk.
    Finns nåt som heter psykiskt beroende oxå. 
  • Impega
    Hurley skrev 2010-02-24 11:56:45 följande:
    Fast med handen på hjärtat nu. Om man lever ett hälsosamt liv blir man inte fet.
    Oj. Kan bara gå till mig själv. Jag promenerar MASSOR dagligen. Har två hundar så jag har inget val. Äter bara nyttig mat, vanlig husmanskost och tallriksmodellen. Småäter absolut inte under dagen och äter heller inte nåt efter klockan 18 på kvällarna. Jag är trots det överviktig, inte mycket men går stadigt ändå upp i vikt. Det enda sättet som jag lyckats gå ner lite i vikt på är genom cambridgekuren, men vem vill äta soppa resten av livet?
    Provade reductil ett tag och gick ner skapligt de två första månaderna men sen stannade det till och jag började sakta gå upp igen. 
    Så det är INTE  så lätt för alla som TS beskriver. Man ska nog akta sig för att döma andra innan man provat att gå i deras skor.
  • Impega
    La Lola skrev 2010-02-24 12:14:39 följande:
    Nä, jag har aldrig påstått att jag inte skulle se ut så här om jag levde på ett annat sätt? Hur gamla mina barn är ser du i min sidfot. O jag äter chips, godis o cola på lördagar. Det får man va? Det gör oxå min äldsta dotter. Olika måltider lagar jag inte näe. Men hur tror du att vi äter eg? 2-3 portioner var som dryper av flott?
    Ni dricker bergis stekflottet som blir över oxå va?
    Vilka fördomar det finns mot överviktiga. Lite skrämmande att det trots all information som finns överallt. 
  • Impega
    La Lola skrev 2010-02-24 12:18:44 följande:
    Självklart gör vi det! morron, middag, kväll! Det är så gott så! Ja jag blir fan galen på denna hetsjakt o idiotförklarande av oss överviktiga!
    Jo jag håller med.
  • Impega
    Hurley skrev 2010-02-24 12:49:02 följande:
    Nej du. Du mår inte bra och du är inte hälsosam. Din attityd hittar man hos många överviktiga. "Jag ÄÄÄLSKAR min kropp och skulle inte vilja vara smal! Jag är hälsosam och alla mina värden är tipptoppen". Det är rent och skär dynga. Ni vill bara inte medge det. Förlåt men ingen vill vara fet.
    Neee... nu börjar det spåra ur totalt. Hur kan du ens påstå att du vet hur ALLA överviktiga tänker???
    Usch, tänker verkligen alla såhär om överviktiga? Skrämmande!!
  • Impega

    Åh vad jag ångrar att jag gav mig in i denna tråd överhuvudtaget. Ruskig tråd med ruskiga åsikter!

Svar på tråden Till er som inte kan gå ner i vikt