Inlägg från: Eyovine |Visa alla inlägg
  • Eyovine

    Essmo- Ja jag är DT... men jag menade typ "the dreamteam" prima eller nåt =P


    Örnen-skönt att höra att det ordnar sig på det ekonomiska planet iaf.

  • Eyovine

    Miss G.. grattis!!! (igen ;))

    Om ni är lite nyfikan så har jag uppdaterat bloggen med lite foton på mitt nya scraprum. I takt med att barne flyttar ut blir det rum över!! Det trodde jag aldrig =D

    stokk-eyovine.blogspot.com

  • Eyovine

    ZOZZO - Alla mina varmaste kramar till dig. Livet är bra orättvist. Hoppas som alla andra här inne att du går ur detta med högt ´huvud och att du får jobb och lägenheten.

    Jag har jobbat som tusan med min man i några dagar nu... Pojkarnas rum är klart. Före och efter bilder i bloggen samt en ny LO. Men måste säga att det gick trögt att scrappa =D. Ringrostig till tusen!!

    stokk-eyovine.blogspot.com

  • Eyovine

    Här var det lugnt =)... Sista semesterveckan rullar på och det har regnat i två dagar.. vilket medfört en del scrapp. Har sådan inspiration nu till både sy och scrapp så dygnets timmar räcker inte till! Har iaf bloggat en av all mina layouter jag gjort. En som jag vart supernöjd med =)

    stokk-eyovine.blogspot.com

  • Eyovine

    Har alla övergett denna tråd... eller njuter ni av sommarens sista suck =). Känns som lite stiltje i Scrapvärlden nu.. Inte speciellt många utmaningar att göra och butikerna väntar in nytt från cha... men jag själv scrappar som aldrig förr!! Köpte gesso på panduro här om dagen... har bara hunnit testa lite, men jag tror nog att jag kommer att ha kul med det =). Jag som älskar att smeta och kleta!

    Har uppdaterat bloggen med mitt förstra gessoförsök.

    stokk-eyovine.blogspot.com

  • Eyovine

    Coursell - En av anledningarna att jag inte altrar speciellt mycket är just det problemet.. vad gör man av grejerna sedan?
    Cia- Jag scrappar hullerombuller och bara på känsla... mn det vet ju du redan ;)

    Håller med er om att det är svårt att hitta tävlingar. Men nu pågår en lång tävling inne på The scrapbook Nook.

    Bitte och Willea- skoj att se er här inne =)

    Å sist men absolut inte minst ZOZZO så kul att höra att det går åt rätt håll *kraaaaam*

    Å så hade jag uppdaterat bloggen också ;)

    stokk-eyovine.blogspot.com

  • Eyovine

    Hej på er alla träsktroll =)... Jag har itne slutat scrappa, men känner som Bitte att det är mycket annat jag vill göra. Så från att ha scrappat i princip varje dag, så scrappar jag mest på helgerna.
    Tycker fortfarande jag hittar nya ideér och WOW- faktrorn finns där när jag surfar runt i bloggar... men just nu är jag lite lost! Min dator krashcade för en vecka sedan, så mina länkar är borta =D... får sitta och let upp alla om igen... TIDSÖDANDE!!!

    Mrn bloggen är iaf uppdaterad med ett alster till Let´s get shabby.

    stokk-eyovine.blogspot.com

  • Eyovine

    Hur många av er har köpt senaste nr av Scrapbooking mm?? Jag gjorde det  =) och har blivit tokkär i att kladda och kleta (mer än vanligt då). Har liftat stilen av Anna Dabrowska-Pekocka... hon är makalös!! En helt ny kost värld öppnade sig =D. Nu vill jag bara skapa!!!  är du nyfiken kan du kika i min blogg!

    stokk-eyovine.blogspot.com

  • Eyovine

    Bitte71 - Ja den lever än tidningen Scrapbooking mm. Å den är faktiskt helt ok. Det tråkiga är att det är utländska desigeners alster som visas. Visseligen många av mina favoriter... Men en svensk tidning borde väl kunnna ha ett svenskt dt.. fast det kanske var kärft att få till efter allt strul.. Jag har faktiskt köpt de tre senaste nr.

  • Eyovine

    Hej på er =) Otroligt länge sedan jag var in här.... kul att se att ni håller igång! Jag scrappar massor (som alltid =P)... men har fått stryka att hänga på forum då tiden inte räcker till allt =/. Himlans onödigt att man måste jobba =D.

Svar på tråden Scrappande träsktroll i gemenskap...Del 7...