Inlägg från: Amelié77 |Visa alla inlägg
  • Amelié77

    Scrappande träsktroll i gemenskap...Del 7...

    Creamy brown är bra också, den är lite ljusare brun.

  • Amelié77

    Jag tycker också det är jättesvårt att hitta scraptävlingar nu. Finns det inga tävlingar eller är det bara ett ställe där alla samlas som saknas? Gissar att det varit lugnare på tävlingsfronten, men man tycker ju att de flesta butiker borde komma igång igen nu till hösten. Jag hinner inte kolla runt i alla butikers bloggar för att söka efter tävlingar, så jag saknar bloggen Scrapkoll som fanns tidigare. Utländska bloggar och forum orkar jag inte riktigt med, föredrar nog att läsa på svenska.

  • Amelié77

    Jag försöker scrappa något så när kronologiskt, och ibland tvingar jag mig själv att scrappa tråkiga foton som jul och dagisfester och sånt. För det är ju trots allt de händelserna som ens barn antagligen vill ha dokumenterade sen när de blir stora, inte en massa närbildsporträtt med rubriken Cute eller Söt (även om jag tycker de är roligast att göra). Så eftersom jag scrappar så lite nu så försöker jag koncentrera mig på lite "vikigare" foton, som just födelsedagar eller då hon lärt sig nåt nytt eller nåt hon sagt. Men såklart blir det även såna foton där hon bara ser söt och gullig ut just för att de är roligast att scrappa.

    I albumen lägger jag iaf in dem kronologiskt. Skriver datum bakpå varje LO, lägger dem på hög tills jag scrappat alla foton som ska in i albumet och sen plockar jag dem i kronologisk ordning. Just nu ligger jag mer än 1 år tillbaka i tiden med mina foton, känns hopplöst att tro att man ens ska kunna komma ikapp nån gång!

    SWE brukar jag nog kolla in minst en gång i veckan, men jag scrollat ganska snabbt förbi allt. Sparar nån enstaka LO i min inspirationsmapp, men jag tycker deras utmaningar är lite tråkiga då det inte finns nåt slutdatum utan man får scrappa när man vill. Jag vill ha en klar och tydlig deadline och helst en tävling, inte bara en utmaning. Annars scrappar jag hellre ur mitt eget huvud. Så det har inte blivit av att jag skickat in nåt dit på lääänge.

  • Amelié77

    Oj, Coursell, vilket beslut! Jag skulle aldrig klara av att göra mig av med allt! Hoppas du återvänder till scrappingen så småningom iaf!

    Jag undrar verkligen vad det är som gör att så många av oss tröttnar just nu eller har en svacka?
    Vad tror ni det beror på? Jag märker själv när jag kollar in någon blogg så är känns det som om man sett det där 1000 ggr förut. Kanske det är det som är felet - vi har alla sett tusentals LO:s och det är svårt att komma med något nytt.

  • Amelié77

    Jo, jag är mer på den nivån nu också. Det viktigaste är att dokumentera vardagen, inte att producera en massa LO:s "bara för att"...

Svar på tråden Scrappande träsktroll i gemenskap...Del 7...