Inlägg från: snart mamma igen |Visa alla inlägg
  • snart mamma igen

    Vi som har (eller ska) ökat befolkningsantalet i Sundsvall/Timrå!

    hittat hit
  • snart mamma igen

    guldgossarnas: ring komunen om snöröjningen!! o såklart eran bovärd på erat område..

    Välkomna nya o gamla o jag är inte inskriven på listan Men jag bor ju inte i sundsvall heller..men hänger med er trevliga här iaf har ju systrarna här

  • snart mamma igen

    nype:men inte kan väl sånna småttingar som du tryckt ut kännas nå speciellt.. Kom o säg smärta när de ligger i Amadeus storlek haha de enda jag tyckte gjorde ondast denna gång var själva värkarna.. o sen att de var jobbigt,men inte att de kändes att han kom ut.. o inte gick jag sönder ngt heller Men jag hade en superbra barnmorska som guida så himla bra o så att man tar de lungt o fint
    *man ska lyssna på bm *

    lillamye: jag kan inte säga hur stora 4åringar är.. Men min 2½åring är i din tjejs storlek nu Men hon har en lång pappa åxå o jag är ju inte så kort heller.. de är ju så olika.. hon har 98/104 på kläder   bvc sa att hon ligger kurva som 3.3åringar typ.

    alltgårfort: skönt

  • snart mamma igen

    nype: A vägde ju som 5kg huvud på 39 Men ändå så tyckte jag(när man tänker efter nu så här i efterhand) att de var värkarna som kändes mest.. Eftervärkar hade jag inga som hellst.. o blödningen ska man inte ens tala om(den försvann nästan på två dar typ,de mesta) så jag tycker att förlossningen o efterbördan har varit enormt mild Enda jag lider av är ju foglossningen som jag hade under grav åxå som inte blivit nå bättre så nu är de sjukgymn som hoppas ska hjälpa mig.

  • snart mamma igen
    Nype skrev 2010-03-03 22:28:50 följande:
    Guldgossarnassupermamma: haha okej, vi får väl se om du känner "rätt" eller inte hmm, hoppas VERKJLIGEN inte på en 5-kilosklump iaf!!! De hoppas att den här knodden efter 40 v ska väga + - 3 kg så vi hoppas ju på att den fettar till sig rejält (men inte till 5 kilo!!! )
    inge fel alls på 5kg Då behöver man inte vara rädd att de minskar för mycket i vikt om dem blir sjuka eller så o så är de som stadigare o så slipper man gå på gym o träna
  • snart mamma igen
    Guld gossarnas Super Mamma skrev 2010-03-04 08:03:06 följande:
    Nype:man brukar ju räkna med +300-350g/v i slutet så om du går tiden ut så blir det en bebbe på ca 3300g,inte illa alls. Håller tummisarna! 
    Ja de är ju iaf en normalstor bebis om man gått tiden ut
  • snart mamma igen
    Guld gossarnas Super Mamma skrev 2010-03-04 08:03:06 följande:
    Nype:man brukar ju räkna med +300-350g/v i slutet så om du går tiden ut så blir det en bebbe på ca 3300g,inte illa alls. Håller tummisarna! 
    eller så blir man som A då man har en väldigt god tillförsel i magen
  • snart mamma igen
    Allt går fort skrev 2010-03-06 12:57:38 följande:
    Nu ligger jag och Noel på sjukhuset=/ han har åkt på rs=/ än så länge är den "lugn" men det kan vända fort=/ han har massa slem och får adrenalin/koksalt varannan timme
    nämen hujja.. liten då Krya på sig Noel lille. {#lang_emotions_flower}
  • snart mamma igen

    Usch för magsjuka..de vill vi slippa..tur att vi bor långt ifrån er haha krya på er. o hoppas ni andra klarar er.

    Här är de lite sjukstuga iaf.. Filippa har haft hög feber i 4dagar o idag besökte vi VC.. o hon har öroninflamation. så nu e de meducin i 5dagar Hoppas hon blir frisker.. för när hon har feber o inte kry så slutar hon i princip att äta.. o med hennes not överviktiga kropp behövs inte detta.. jaja.. igår ville hon ha pasta/bacon o de åt hon en portion..Men idag vill hon inte ens ha de Men de vänder nu fort när hon får behandling av de onda.
    Amadeus han mår gott o växer
    o på fredag fyller stortjejen 14år hellt otroligt vad tiden rinner iväg
    så jag har hunnit baka liiite.. Men sen måste jag baka mera då dopet är strax åxå

  • snart mamma igen
    Nype skrev 2010-03-10 21:15:45 följande:
    snartmammaigen: men huga då! Hoppas hon mår bättre PRONTO!!Oj, oj, full rulle hos dig med bak och allt hörru! Är det ngn här som har koll på hur Moonkids är i storlekarna? Har ingen varmare overall för nya knodden (har bara sommaroverall i minsta storleken) och har hittat en Mooonkidsoverall i fleece på rea. MEN det är en i stl 62... klurar på om det är alldeles för gigantiskt för en nyfödd eller om de är ganska  små i storlekarna så det kan funka ändå? vad tror ni?
    känner inte till de märket tyvärr Men du..jag inboxar
  • snart mamma igen

    nype: bautaunge.. haha.. kom o säg de om den väger 5kg haha
    spännande om se hur den ser ut när den kommer ut O se om Ul stämmer

  • snart mamma igen
    Nype skrev 2010-03-17 16:39:01 följande:
    nä, det är ju lite på skämt jag säger det För OSS som fått småttingar blir det ju skillnad, inget annat än så Ja, knodden kan ju fetta till sig rejält för varje dag nu så vi får se vart det slutar!
    jo förstår ju de men rätt skönt att ha lite "hull" o ta av om dem blir sjuka eller så
  • snart mamma igen
    Nype skrev 2010-03-17 21:00:18 följande:
    De trodde att den nu väger 2560
    till oss sa dem att bebis inte skulle bli större än storasyster.. o i journalen står de att dem beräkna att bebis skulle väga 3400gr!! stämmde ju inte alls!!
  • snart mamma igen

    nype: hur går de??

    jag finns på FB åxå så hojjta till om ni gör en grupp där

  • snart mamma igen

    Grattis till nype med familj till lillebror har ju grattat på FB åxå men skriver även här

  • snart mamma igen

    åh är de födelsedagsbarn i tråden åxå Grattis Grattis{#lang_emotions_flower}

Svar på tråden Vi som har (eller ska) ökat befolkningsantalet i Sundsvall/Timrå!