Inlägg från: Anna Conda |Visa alla inlägg
  • Anna Conda

    Vi som har (eller ska) ökat befolkningsantalet i Sundsvall/Timrå!

    Hej!!!! Hallå allihop!

    Nype:Nu tror ju jag att när de uppskattar vikten genom att klämma och känna på slutet,så kanske de säger runt tre kilo,för att allt ska vara så himla normaaaaaalt hela tiden.Om det nu inte är bevisat att det är en extremt stor/liten skrutt. Nä det skulle vara konstigt om din kurva skulle gå som normalt,det skulle inte passa dina övriga egenskaper Love you!

    Apropå storlek på barn...Jag har ingen aning om hur lång Elise är (hon blir fyra nästa månad ju) men jag uppskattar henne till typ ungefär cirka 102-103? Vad jag vet är i alla fall att hon väger 20 (!) kilo! Beefcake! Tolv kilo som Tintin väger,det vägde Melina när hon var 12 månader hahhhahahaaaaaa,jag döör att det kan vara sån skillnad!! Nu är Melina 2½ snart och väger 17 pannor! Mina barn blåser inte omkull i första taget!

    Annars rullar livet på som vanligt,jag har liksom kommit ur hela FL-svängen känner jag,men ni som känner mig väl har ju koll på fejjan. Vi är gärna med på en träff (jag vet,jag ska försöka att inte glömma det den här gången *skäms*). Nästa onsdag 10 mars,ska vi till sidsjön med kyrkan kl 10-14.Nån som vill komma dit och busa? På skidleken.Om man vill bli bjuden på fika får man anmäla sig till Birgitta-gården senast den femte (vilken dag är det?). Puss flickor,nu ska ajg hämta mina blötdjur på dagis,och iväg med oss till simskolan!


    Mamma älskar Gurkan (060408) och Kotten (071011)!
  • Anna Conda

    Alltgårfort:Usch och huga.Håller tummen att han klarar det bra,och att det inte blir värre. Stackars liten.


    Mamma älskar Gurkan (060408) och Kotten (071011)!
  • Anna Conda

    Hörni,jag hittade en tråd om vilket kändis man vill spela sovrumsgolf med  .Så ut med språket,vem är ni sugna på? Kille eller tjej,straight eller gay Själv tycker jag det är svårt,finns många snyggingar och vackra ansikten,men inte så många som jag skulle trycka upp mot en vägg och klä av nakna Men iallafallerall.
    Viggo Mortensen som Aragorn,Johnny Depp som Jack Sparrow,Owen Wilson,Brittany Murphy,Juliette Lewis....  (Va? Vadå? Märks det att man varit i ett förhållande i tio år,är det så ni tänker )


    Mamma älskar Gurkan (060408) och Kotten (071011)!
  • Anna Conda

    Haha,härligt med lååång lista på smarringar! Kanske vi skulle ta mod till oss och ringa några av dom? Helt kört kan det ju inte vara? (Förresten,kom på att visst är Brittany Murphy också död?)

    Idag har jag haft två GALNA barn här hemma.Märks att dom inte lekt med kompisar på ett par dagar. Även om dom leker jättebra med varandra nu och verkligen tokskrattar åt typ allt,så blir dom som två speedade ekorrar när vi inte umgåtts med någon eller varit på dagis. Skönt att det varit ute-väder.Melina har varit ute själv på gården här idag (med ett fönster öppet så jag kunde höra och se att hon var kvar och att allt gick bra).Hon var ute typ fem minuter ensam.Cool tjej ändå.

    Fler än jag som tycker att barnen bara blir roligare och roligare? Jag tycker dom slänger sig med så roliga uttryck,och kan så himla mycket mer än man tror hela tiden! Barn är tamejsjutton det bästa som hänt mig!


    Mamma älskar Gurkan (060408) och Kotten (071011)!
  • Anna Conda

    Elise har slängt ur sig jäklar eller jäklarns nån enstaka gång.Jag har inte gjort så stor affär av det hela.Får väl skylla mig själv,och vara glad för att hon inte hör dom gånger jag säger fulare saker


    Mamma älskar Gurkan (060408) och Kotten (071011)!
  • Anna Conda

    Fru Degis:Hej förresten,har inte sett dig i tråden förut (kan bero på att jag själv är dålig på att titta in här...).Jag har fått lära mig att barnen är redo att vara utan på natten när blöjan varit torr på morgonen i typ två veckor. Min minsta (2½) vill gärna vara utan,och har fått vara det,men hälften av nätterna kissar hon på sig,så vi övertalar henne lite mjukt att fortsätta ett tag till. Antar att hon är torr till sommaren. Hon är blöjfri dagtid när hon är hemma,men inte på dagis...Lycka till! (Och plastad frotte är din bästa vän just nu)


    Mamma älskar Gurkan (060408) och Kotten (071011)!
  • Anna Conda

    Elise var så liten när Melina var på väg så vi pratade om det,men när vi kom hem från BB med lillasyster tittade hon under min tröja och sa bäbis så inte vet jag.


    Mamma älskar Gurkan (060408) och Kotten (071011)!
  • Anna Conda

    Fyra-årskoll idag (lite sent eftersom Elise fyllde i april,men ändock). Tösabiten väger 20.5 och är 107 lång. Kickiliina,det verkar som våra godingar fortsätter att ha lite äktenskaps-tycke

    Hoppas allt är bra med alla här,jag är typ aldrig inne här längre.Vi har flyttat till Granloholm (som jag  velat i alla år) och barnen trivs som aldrig förr. Man får släpa in dom på kvällarna. Underbart,men man saknar kompisarna i Korsta så klart...
    Kram på er och ha en underbar sommar!!


    Mamma älskar Gurkan (060408) och Kotten (071011)!
  • Anna Conda

    Ja Kickiliina: Vi får planera in en dejt åt som,men vi berättat inget för barnen va?


    Mamma älskar Gurkan (060408) och Kotten (071011)!
Svar på tråden Vi som har (eller ska) ökat befolkningsantalet i Sundsvall/Timrå!