• anlo80

    smält smör och socker-kan det vispas poröst?

    Hjälp tack!

    Jag ska göra muffins NU

    Har smält margarinet och tillsatt socker, det skulle vispas poröst.

    Skulle det vara osmält margarin??

    Bara till att strunta i att det inte blir poröst nu?

    Har tyvärr inte mer margarin hemma...

  • Svar på tråden smält smör och socker-kan det vispas poröst?
  • Hannah76

    Det skulle nog ha varit osmält.

    Men blanda i de andra ingredienserna, det kommer att bli bra ändå.

  • anlo80

    tack, då kan jag fortsätta nu! Hoppas de blir bra, kalas kl två här...

    Bra att veta tills nästa gång...

  • Bedan

    Rumstempererat är nog lättast att få pösigt.

  • anlo80

    De blev jättegoda ändå!!

    Jag la tre hallon överst på varje muffins innan ugnen, det blev saftigt och friskt!

Svar på tråden smält smör och socker-kan det vispas poröst?