Inlägg från: livet från ljusa sidan |Visa alla inlägg
  • livet från ljusa sidan

    Äntligen har lillebror kikat ut!


    Skall snart rulla ut med nya vagnen men har en fråga...hur bäddar ni liggdelen? För jag har tänkt att jag skall ha åkpåsen bara i liggdelen och sedan så ha en fleeceoverall. Men nu så kom jag ju på att jag säkert kommer ha honom sovandes i den inomhus under dagen? tycker det är så behändigt med en rullande säng Men då känns det ju inte så bra att lägga honom i åkpåsen?? Herregud vilka i-landsproblem men har någon täcke och sådant i vagnen istället för åkpåse eller hur gör man?? Jag ber om ursäkt om min hjärna inte fungerar just för tillfället men det finns liksom ingen man kan diskutera sådana här saker med utan att den människan inte tror man är riktigt klok
  • livet från ljusa sidan

    tack för alla grattis och tips!


    Så självklara saker som ni säger men min hjärna fungerade verkligen inte....skönt att man kan räkna med er!
    Just nu har jag p&t-insatsen i bäddad med lakan när han är så pyttis och sedan kommer jag ha åkpåsen som ni säger och bara ha en bomullsfilt under för det känns lite svettigt med fleece. 
    En helt annan sak som jag såg på stan härom dagen, en som gick med liggdelen och den lutade verkligen framåt, som om bebisen skulle glida ner och ligga med huvudet nedåt. Är det ett vanligt problem att det kan bli så, eller hade han gjort ngt fel med liggdelen?
  • livet från ljusa sidan
    Stargirl skrev 2010-03-19 16:20:23 följande:
    Finsn barn som har reflux, då rekomenderas sådan ställning....Buggan är ju en av de enda vagnarna där du kan luta liggdelen. Kanske kan det varit ngt sådant?
    fast du tänker nog tvärtom för denna lutningen var att det isf skulle kräkas ännu mera så att säga...
    Det är inte så att det var så mycket som en medveten lutning utan mer som att man hade packat allting under suffletten liksom.  kanske var bebisen så liten så de hade lagt den på tvären under sufflan ;)
Svar på tråden Bugaboo-tråd nr 21