Inlägg från: FridaLee |Visa alla inlägg
  • FridaLee

    Bugaboo-tråd nr 21

    amomentlikethis skrev 2010-03-06 22:17:49 följande:
    frågar i denna tråden då ,är det någon som beställt från www.bugababy.se? allt funkade bra?
    Jag fattar det som att de är samma butik som babysmart som de länkar till på deras sida men jag kan ha fel. Jag har iaf handlat av babysmart och de var supersnabba på att leverera hade mina varor dagen efter jag beställt.
  • FridaLee
    Stargirl skrev 2010-03-09 15:57:52 följande:
    Varning: Falska Bugaboo vagnar florerar ute på nätet. Ebay, Tradera etc samt återförsäljare har sålt falska Bugaboo vagnar. På bilderna är det i princip omöjligt att avgöra om produkten är fake eller äkta. Kopiorna är mycket skickligt gjorda men man känner på kvalitèn om man jämför med en äkta att materialet är annorlunda och finishen inte likadan.
    hjälp, obehagligt att de är folk som gör så.
  • FridaLee
    jessapessa skrev 2010-03-12 10:52:10 följande:
    Vilka ståbrädor passar till bugaboo frog?tänkte testa några olika, för jag vill inte ha kvar originalbrädan längre, då den inte går att hänga upp när vagnen är i sittläge...
    vi har haft lascals kiddy board men det var på en cam men borde ju funka lika bra på frog.
  • FridaLee
    Katjan skrev 2010-03-16 13:08:26 följande:
    Vad kommer nya been att kosta här? Är 6400kr bra pris för nya bee plus, maxi cosi babyskydd, adaptrar och bee cocoon plus?
    det låter ju kanon bra, här kostar den väl 6000:- bara vagnen har jag för mig.
  • FridaLee
    Soppa skrev 2010-03-28 11:35:11 följande:
    Någon som vet om demo bee vagnen på prismalek finns kvar ,, en kompis beställde den igår och köpet gick igenom , men det är ju inte säkert att dom har uppdaterat deras system, om inte så vet ni någon affär som har någon rea vagn på lager?
    Jag köpte deras ena demo bee i februari och då gick köpet igenom och de plockade bort varan dagen efter. Hoppas hon får sin vagn. De är super trevliga på Prismalek.
  • FridaLee
    Soppa skrev 2010-03-29 18:35:17 följande:
    tack
    Fick hon vagnen?
  • FridaLee
    straw2008 skrev 2010-04-13 21:49:01 följande:
    Tack en liten Flora blev det. :O)
    Vilket fint namn! Grattis!!!
  • FridaLee

    Älskar våran bee, vi har inte den nyaste bee + men är så nöjd än så länge. Kan tänka mig att när hon blir större så kanske vi saknar ett längre ryggstöd tex. Får bli då i så fall. Klämde på cam i en butik i går och saknar våran cam lite, den är ju så fiiin

  • FridaLee
    Ellisizza skrev 2010-04-19 15:44:51 följande:
    Var ute på en testrunda med min nya bee+. Måste säga att jag är grymt besviken Fjädringen är ju riktigt usel och den skramlar och skallrar värre än jag vet inte vad. Gick en runda med mestadels asfalt men det var ju inte sopat överallt. Vagnen går bra att köra när vägen är sopad och helt jämn men lite bucklor i vägen eller lite grus då funkar den ju inte alls Är vagnen bara tänkt att köra på perfekt asfalt? Jag ska ju iväg med sonen utomlands snart och hade tänkt att bara ta med been. Men om den är så dålig så får jag nog överväga att ta med min cameleon istället.. Men det tar emot att ta med en så dyr vagn.. Är det stor risk att den skadas om man har den i en transportväska?Funderar på att sälja been och leta efter någon annan sulky. Men det finns kanske inget bättre? Eller ska man bara nöja sig med att ha en cameleon?Jag som hade så höga förväntingar på bee plus Någon annan som är missnöjd med sin?
    Nu har jag gamla bee men tror fjädringen är desamma!? klart den inte har någon super fjädring men vi går med den på grus väg och idag gick morfar en 2 timmars promenad runt en sjö och där är det väg med bitvis rötter osv men det gick bra sa han. vi har en brio vagn men den gillar jag inget vidare så vi kör mest bee.
Svar på tråden Bugaboo-tråd nr 21