Inlägg från: BombshellBaby |Visa alla inlägg
  • BombshellBaby

    Bugaboo-tråd nr 21

    Gozzi skrev 2010-03-09 13:10:42 följande:
    Hej, är på resande fot, och det har hänt en liten "olycka" i min sittdel! Kan man tvätta själva sittdelen? När jag tittar på den så är det som långa "rygg plattor" man ej kan ta loss? (Där selen också sitter) Kan man ändå köra allt i maskinen??
    Ta bort skugummit i sitsen och träplattan samt axelbandsskydden. Sen kör du den på 30grader utan sköljmedel Ryggplattorna kan va kvar. De går inte ta ut.
    bombshellbaby.blogg.se - My life in a bombshell
  • BombshellBaby
    Stargirl skrev 2010-03-09 15:57:52 följande:
    Varning: Falska Bugaboo vagnar florerar ute på nätet. Ebay, Tradera etc samt återförsäljare har sålt falska Bugaboo vagnar. På bilderna är det i princip omöjligt att avgöra om produkten är fake eller äkta. Kopiorna är mycket skickligt gjorda men man känner på kvalitèn om man jämför med en äkta att materialet är annorlunda och finishen inte likadan.
    Va? Läskigt!
    bombshellbaby.blogg.se - My life in a bombshell
  • BombshellBaby
    SaraSelinda skrev 2010-03-16 22:36:12 följande:
    Pga ekonomiska skäl, sambon blev precis av med jobbet. Sitter här och skrattar åt hur sjutton man ska komma åt varukorgen när man har liggdelen monterad? Vill ju inte direkt montera ner halva vagnen för att på affären kunna lägga toapapper eller blöjpaketet där ^^
    Vicka liggdelen ett snäpp Och lasta från andra hållet.
    bombshellbaby.blogg.se - My life in a bombshell
  • BombshellBaby
    Aprilia skrev 2010-03-22 08:14:42 följande:
    Annars är frakten billig! Jag beställde min UJ dubbel för ca 4700kr inkl frakt. Dom skickade den i torsdags och imorse anlände den till Västerås, så nu hoppas jag att den kommer idag Hade gärna beställt en singel med för det är verkligen SJUKT billigt där just nu. Men det får räcka med buggan. Om inte 3-åringen behöver en förstås
    Tänkte köpa en uj dubbel där, en sand.. var ju billig. Vilken färg tog du?
    bombshellbaby.blogg.se - My life in a bombshell
Svar på tråden Bugaboo-tråd nr 21